Братът на Михаел Шумахер - Ралф каза, че легендата на

...
Братът на Михаел Шумахер - Ралф каза, че легендата на
Коментари Харесай

Братът на Шумахер - Ралф: Липсва ми Михаел от старите дни

Братът на Михаел Шумахер - Ралф сподели, че легендата на F1 може в никакъв случай да не се възвърне изцяло от ужасяващата злополука, която претърпя при каране на ски през 2013 година. Ралф показа, че " нищо не е както преди “ след злополуката макар напредналото здравно лекуване. Никой не е виждал Състезателната икона не е виждана обществено след случая си във Френските Алпи през 2013 година и доста малко се знае за положението му.

На 29 декември ще се навършат 10 години, откогато Шумахер претърпя случай във Френските Алпи. Един от най-великите водачи на Формула 1 беше в кома цели 250 дни. Ралф разкри, че даже на него не му е било разрешено доста да контактува със фамилията на брат си. Ралф призна пред списание Bunte, представено от " Телеграф ", че ги обича и постоянно ще бъде до тях, в случай че в миналото имат потребност от него.

И в този момент, тъкмо преди десетата годишнина, 48-годишният Ралф признава: " Липсва ми Михаел от старите дни. Животът е неправдив понякога. Той имаше огромен шанс през целия си живот, само че тогава се случи този драматичен случай “.

" Михаел не беше единствено мой брат. Когато бяхме деца, той беше и мой треньор и наставник. Той ме научи безусловно на всичко за надпреварите “, спомня си Ралф.

" Може да имаме възрастова разлика от седем години, само че той постоянно беше до мен. Състезавахме се дружно, тренирахме маневри за изпреварване и всичко, което има значение в моторните спортове “, добави още Ралф.

Известно е, че Ралф също се състезава във Формула 1 и завоюва шест Гран При. Той не пропусна опцията да съобщи, че е имал честа да се учи от най-хубавия.

По думите му случаят се е отразил най-вече на децата на Михаел. 

" Животът от време на време е неправдив. Онзи ден носи доста неприятен шанс. Тази орис промени фамилията ни “, сподели Ралф и добави, че когато види децата на брат си сърцето му се усмихва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР