Братът на майката на Кейт Мидълтън се забърка в среднощен

...
Братът на майката на Кейт Мидълтън се забърка в среднощен
Коментари Харесай

Нечуван Скандал! Арестуваха Виден Член На Британското Кралско Семейство! Ето Снимки, Влачат С Белезници Самия

Братът на майката на Кейт Мидълтън се забърка в среднощен скандал. Вуйчото на херцогинята бил хванат да млати жена си Джули-Ан измежду нощ на улицата.

Неприятната преживелица с роднините на Катрин се разиграла в дребните часове пред къщата им в Лондон. Гари Голдсмит нокаутирал брачната половинка си. Която в следствие била закарана в болница с кола за спешна помощ.

За случая с кралските родственици споделя таксиметров водач, който откарал фамилната двойка до дома им, предават от електронното издание blitz.bg.

Гари Голдсмит е по-младия брат на Каръл Мидълтън. В момента ядосания мъж ще прекара в ареста поради проявено домашно принуждение. Срещу него ще се заведе дело, началото, на което ще е на 31 октомври.

Таксиметровият водач Шефръд разкрива по какъв начин е почнала драмата. Двамата почнали скандал още в таксито. Свадата траяла и пред жилището им в Кенсингтън, който е в централен Лондон.



Вуйчото бил изпаднал в гняв. Обижда и псувал Джули-Ан. Тя не издържала на нападките и го блъснала по лицето като очилата му паднали на земята. Тогава Гари Голдсмит се обърнал и с едно кроше я проснал на паветата и тя си блъснала главата, написа разкрития.ком.

В този миг 28 годишният водач изскочил от таксито и се обадил на незабавния телефон. Гари Голдсмит почнал да снима с телефона си таксито и да заплашва младия мъж, че ще се оплаче от него. След това пристигнали парамедиците с кола за спешна помощ и откарали дамата в болница. А полицията закопчала кралския роднина с белезници.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР