Братът на криптокралицата Ружа Игнатова е на свобода и се

...
Братът на криптокралицата Ружа Игнатова е на свобода и се
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова е мишена на килърите в България

Братът на криптокралицата Ружа Игнатова е на независимост и се завърна в България. Константин Игнатов беше арестуван за 34 месеца в Ню Йорк, само че е освободен, откакто съдействал на управляващите. В ефира на " Събуди се ” по NOVA юристът на излъганите в схемата Джонатан Леви споделя за цената на свободата на Игнатов, с какво може да е съдействал и за какво се трансформира в цел на убийците в България.

Провъзгласена за " криптокралица ”, Ружа Игнатова е упрекната за една от най-крупните измами на планетата за 4 милиарда $. Превръща се в вест номер едно в международните медии и основен воин в книги и филми. След като измамила стотици хиляди по целия свят с подправена криптовалута, Ружа Игнатова е в неопределеност от 2017, а в последните две години е в топ 10 най-издирвани бегълци от ФБР.

На 6 март съдът в Ню Йорк реши да пусне на независимост нейния брат Константин Игнатов. Часове по-късно той качва фотография от Тайм Скуер с надписа, че е време за нова глава в живота му. Седмица по-късно, към този момент на родна земя, разгласява селфи от Южния парк в София с надпис - " реклама на това да бъдеш жив ”.

" Не мисля, че са желали да убият Ружа Игнатова. От друга страна може би желаят да убият Константин Игнатов, който беше освободен, откакто подписа договорка с управляващите. Той е човек, който сигурно мафията би желала да убие ”, сподели Джонатан Леви, юрист на жертвите на OneCoin.

Свободата на Игнатов коства 118 000 $ и всичко, което знае за схемите на криптокралицата Ружа Игнатова. Тезата на юрист Леви, бранител на стотици потърпевши от измамата, поддържа този документ, в който се приказва за договорка от държавното управление в Америка през 2020 година, която Игнатов приема и признава виновността си за присъединяване в схемата.

" Това е доста необичайно нещо. Той подписа договорката със съда даже без да лежи в същински затвор. Ето по какъв начин работят нещата - до момента в който е работил с държавното управление е бил настанен в апартамент, не в затвор. Той си е живял добре, водил е естествен живот. Но за какво би отишъл назад в София нямам никакво пояснение. Може би, с цел да се опитва да възвърне някакви пари. Но той е същинска цел, тъй като, с цел да си обезпечи такава договорка, значи е разказал безусловно всичко каквото знае за всеки Не забравяйте, че България е на стратегическо място, покрай войната сред Русия и Украйна. Американското разузнаване доста се интересува от това и от българската политика, и от мафията, и от държавното управление. Той е работил за американското държавно управление, за тайните служби, които са доста заинтригувани от българската мафия и политика. Така че каквото този човек е знаел, им го е споделил за тези 34 месеца, което по никакъв начин не е малко. Той да излезе на открито измежду хората в София е полуда, само че хората вършат такива неща ”, прибавя Леви.

В последните дни Игнатов демонстрира разходките си из София в профила си в Инстаграм и споделя, че е почнал да учи съветски език. През това време неговата сестра Ружа Игнатова продължава да бъде в неопределеност, както и всичките ѝ благосъстояния, които надскачат над 4 милиарда $.

" Не имам вяра, че Ружа Игнатова е убита, тъй като нищо не е доказано. Тази информация идва от медии отвън България. Медията, която подмятна тази информация е френска, само че работи от България. И както знаем медиите могат да бъдат купени. Ружа Игнатова остава в топ 10 най-издирвани хора в листата на ФБР. Има един претекст за нейната гибел и това може да е 230 000 биткойна, които има. И това е по-логичен претекст някой да я убие. Това е голямо благосъстояние. 230 000 биткойна, цената е 70 000 за един биткойн. Защо Съединени американски щати и ФБР ще продължат да я държат в този лист, в случай че имаше някакъв късмет тя да бъде мъртва? Със сигурност е жива. Сигурно е, че други хора умряха, само че не и тя ”, споделя още Леви.

В заплетения престъпен случай юрист Леви открива връзка сред Ружа Игнатова и знакови фигура от престъпния свят, част от които към този момент не са измежду живите.

" За да върти такава интернет машинация е трябвало да заплаща % от облагата на мафията. Тъй като тя действаше от София, затова ѝ би трябвало отбрана от мафията, от бизнеса. Не може да работи без подкрепи. Една такава машинация или скица от подобен мащаб, изключително обществено - тук има връзки освен с мафията, само че и с управляващите. Къро е една част от тази група. Има и един различен човек над него - черепа. Не мога да ви кажа повече от това, само че сигурно знаем, че и самият Константин Игнатов е бил в Южна Африка и има клюки, че са имали контакт. Много хора са ходили там свързани с българската мафия и знаем още, че това закононарушение, в което са убити четирима души по този начин и не е разкрито ”, прибавя още юристът.

В някои медии в Южна Африка се появи информация, че един от претекстовете за покушението против Красимир Каменов - Къро е това, че знаел кой е умъртвил Ружа Игнатова. Но проверяващите не удостоверяват сходни версии. Докато криптопрестъплението стои неразкрито юрист Леви счита, че финансовата пирамида на Игнатова продължава да работи под формата на друга лъжлива криптовалута.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР