Братът на Кейт Мидълтън Джеймс сподели, че ѝ е изключително

...
Братът на Кейт Мидълтън Джеймс сподели, че ѝ е изключително
Коментари Харесай

Братът на Кейт Мидълтън откровено за депресията си и помощта ѝ

Братът на Кейт Мидълтън Джеймс показа, че ѝ е извънредно признателен, че употребява известността си, с цел да повдига въпроса към психическите разстройства. Именно дългогодишната работа на херцогинята и брачна половинка ѝ принц Уилям по този въпрос, са му дали кураж и на самия него обществено да показа за депресията, през която е минал и перипетиите, с които се е сблъскал през този интервал.

„ Фантастично е, че те са в позицията да приказват намерено за компликациите, през които минават. Защото всички знаем, че това е съществено предизвикателство пред всеки човек “, споделя Джеймс. „ Спомням си, че преди години беше невероятно да се изправя и намерено да споделя за това, че се усещам депресиран. Но, с помощта на работата, която те правят, добих увереността да проговоря и аз. “

 Братът на Кейт Мидълтън Джеймс Мидълтън / Снимка: БГНЕС

„ Всички сме минавали през разнообразни компликации, по тази причина е и моя отговорност да приказвам намерено по въпроса, тъй като това е част от моя път, по който съм минал, с цел да бъда това, което съм през днешния ден “, споделя Джеймс.

През 2019 година той за първи път обществено описа за депресията си, като употребява момента, с цел да благодари на сестрите си Кейт и Пипа, че са били до него от самото начало и даже са участвали на част от лечебните му часове, написа Дир.бг.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР