Братът на изчезналия по време на фестивала Сурва в Перник

...
Братът на изчезналия по време на фестивала Сурва в Перник
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил Боев дава 100 000 лв. награда на този, който го намери и върне жив

Братът на изчезналия по време на фестивала " Сурва в Перник " 25-годишен Емил Боев дава 100 000 лв. премия на индивида, който го откри и върне жив. Това афишира самият Мартин Боев на видео, което двамата с майка му са снимали и популяризирали в обществените мрежи.

" Тече девети ден от следствието. Ние направихме всичко по силите си като доброволци, стотици хора се събрахме, обхождахме, гледахме с термокамери - всичко, което можахме, направихме ", декларира братът на безследно изчезналия Емил във Фейсбук и продължава:

" В момента имам задоволително доказателства в моята глава, че има огромен късмет Емил да е отвлечен или да е някъде в Перник, където не можем да го открием. Затова взех решение персонално да дам 100 000 лв. на индивида, който откри и върне Емил жив или откри задоволително доказателство, посредством което ние да го върнем жив ".

" Молим ви, помогнете да намерим сина ми жив ", приканва и майката на изчезналия през сълзи. 

Мартин моли и видеото да бъде публикувано, с цел да може да стигне до индивида, до който би трябвало, " в случай че това е сюжетът ".

" Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате поради че няма да одобряваме това като доказателство. ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0886695116. Умолявам ви да НЕ притеснявате майка ми и татко ми, сами виждате в какво положение са, свирепост ще е да звъните със сигнали, които не са Емил - всеки сигнал ще мине през мен персонално откакто е даден на телефона ", написа още към видеото братът на изчезналия.



Емил Боев към този момент е в неопределеност от 9 дни. Издирването му продължава и до през днешния ден, като в акцията се включват освен управляващите, само че и доста доброволци, които употребяват опита си при търсенето на Сашко от Перник. 

Обхождат се всички места в и към града, само че досега без резултат.

Няколко дни по-рано пред Dir.bg братът на изчезналия съобщи, че има опция на 25-годишния мъж да му е навредено, като още тогава Мартин разгласи и че обмисля премия за намирането на брат си, която към момента разисква с специалистите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР