Братът на изчезналия Галин от Русе Ивелин Димитров разказа, че

...
Братът на изчезналия Галин от Русе Ивелин Димитров разказа, че
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Галин от Русе: Казал е на полицията, че се страхува за живота си

Братът на изчезналия Галин от Русе Ивелин Димитров описа, че Галин е бил закаран от фамилен непосредствен в къща за посетители и се е свързал с полицията. В 17:18 е звъннал на 112 и е споделил, че се усеща обезпокоен за живота си и е бил преследван, споделя още братът на Галин.

Повече от три седмици Галин Димитров от Русе е в неопределеност. Близки и родственици не престават да търсят 30-годишния мъж, който във очевидно обезпокоително положение напуща регионалния град и взема стая в къща за посетители в село отвън града.

„ Полицията не дава доста сведения какво прави по този въпрос. Разчитаме най-вече на нашите сили “, споделя пред bTV Ивелин Димитров.

„ Аз се чух с моя брат в деня на неговото изгубване. Той ми се обади към 12:30 часа и звучеше необичайно, с къси фрази, попита ме къде съм и дали може да пристигна при мен. Аз бях дошъл на море и му споделих, че ще ревизира вариантите, след няколко минути му писах, само че по-късно по този начин и не получих отговор от него “, изясни Ивелин.

Ивелин акцентира, че е закаран от фамилен непосредствен в къща за посетители и след това Галин се свързва с полицията.

„ В 17:18 часа е било повикването и споделя, че се усеща обезпокоен за живота си и е бил преследван. Той работеше нощни смени като таксиметров водач. Подозираме, че има късмет да е станал очевидец на нещо, което към момента не знаем какво е “, добави той.

Ивелин добави, че брат му не е споделил с общия прочут какво е неговото терзание.

„ Когато сигналът от Галин стига до полицията, те са почнали да го търсят в региона, от който се е обадил. В първите няколко дни е било доста интензивно търсенето – с термокамери. Майка ми и родственици отиват, там където е открит неговият телефон. Около една седмица след неговото изгубване взехме решение да оставим храна в една къщурка. На идващия ден тя още беше там, само че два дни по-късно беше изчезнала “, описа Ивелин.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР