Братът на изчезналия Емил Боев пусна , на което заедно

...
Братът на изчезналия Емил Боев пусна , на което заедно
Коментари Харесай

Мартин за изчезналия си брат Емил: Възможно е да е отвлечен


Братът на изчезналия Емил Боев пусна, на което дружно със своята майка приканват хората да им оказват помощ. Семейството предлага премия от 100 хиляди лв. за този, който им помогне да намерят Емил.

„ На този стадий от издирването, откакто обходихме разнообразни региони, претърсихме всяка дърво и камък, а полицията проверява случая, оставам с усещането, че няма по какъв начин Емил. Няма по какъв начин да се изпарил безследно и то за толкоз малко време, в случай че не си е взаимодействал с някои различен – сдърпване или нещо друго “, изясни неговият брат Мартин.

Той няма данни, само че въпреки всичко се съмнява, че е допустимо Емил да е отвлечен. Именно по тази причина е предложил премия. „ Адресирах към верния човек – оня, който знае къде е Емил. Не бих желал да върша клевети и да завъртам случая в други направления “, сподели още Мартин.

Според него няма по какъв начин брат му самичък да е тръгнал към гората. Предполага, че Емил се е върнал в града, само че тогава остава въпроса, къде е отишъл. Мартин въпреки всичко се надява да не е похищение и се тормози, че към този момент за оповестяването на тази парична премия.

Братът на изчезналото момче отхвърля да работи с разнообразни гадатели и хора със свръх качества. „ Не желая да обидя никого, само че сега желая да се съсредоточвам върху опцията “, сподели още Мартин.

Момчето е обезпокоеното, че каквото и да прави, не се приближава и на милиметър до брат си. Мартин приканва също по този начин органите на реда да са малко по-активни, тъй като той и приятелите му „ няма по какъв начин да влизат и да претърсват домовете на хората “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР