Братът на изчезналия Емил Боев обяви 100 000 лева парична

...
Братът на изчезналия Емил Боев обяви 100 000 лева парична
Коментари Харесай

Близките на изчезналия Емил Боев дават 100 хил. лв. за намирането му

Братът на изчезналия Емил Боев разгласи 100 000 лв. парична премия за намирането на мъжа, който е в неопределеност към този момент девети ден.

„ Искам да си покрия всички бази, по тази причина персонално ще дам 100 хиляди лв. на индивида, който открие Емил жив или даде физическо доказателство, задоволително да го намерим жив ”, написа във ФейсбукМартин Боев. Той разгласява видео, дружно с майка си, и написа: „ След 9 дни призрачен сън и неизмерими мощ и воля от всички ни - доброволци и служби по едно и също време, нямаме и една диря от Емил ”.

Братът на изчезналия мъж обаче прецизира: „ Моля, всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате поради, че няма да одобряваме това като доказателствo ".

Припомняме, че младият мъж изчезна в събота, откакто е бил забелязан на фестивала „ Сурва ”. 25-годишният Емил се търси от близки, другари, доста доброволци и полиция.

Той е бил видян за последно на фрагменти от охранителна камера на плантация в гората над Перник. Записът е изработен няколко часа откакто за последно е забелязан от приятелите му. На фрагментите Емил е във очевидно нетрезво положение. Къде е отишъл по-късно, дали е траял към гората, или се е върнал в Перник, никой към момента не знае.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР