Брат й Константин Игнатов запечатва момент от престоя си в

...
Брат й Константин Игнатов запечатва момент от престоя си в
Коментари Харесай

Това ли е селфито, което разкрива, че Ружа е в Дубай през 2018 г.?

Брат й Константин Игнатов запечатва миг от престоя си в Арабското емирство Анализът на фотографията: Направена е в задната градина на къща с адрес в крайбрежния квартал Джумейра Лейк Тауърс
Разкрива ли селфи, направено от брата на Ружа Константин Игнатов в Дубай през февруари 2018 година, че тя е жива и се намира точно в Арабското емирство?

Подкастът на BBC, основан особено за търсената криптокралица, загатва, че фотографията е едно от доказателствата, подкрепящи тази версия. В последния 11-и епизод  " Operation Satelitte ", който бе пуснат на 19 октомври 2022 година, проверяващите публицисти изясняват, че фотосът на един от най-близките й хора е нелепа неточност, даваща отговор на въпроса къде е търсената бегълка от правораздаването.

" 24 часа " съумя да открие фотографията на Игнатов в един от профилите му в обществените мрежи. Точната й дата е 15 февруари 2018 година

Информацията, публикувана през днешния ден в наши медии, че той е отбелязал като локация " България ", а не Дубай, в действителност е невярна. Страната ни е добавена само като хаштаг (#bulgaria - бел.ред.), а местоположението е " Dubai, UAE ". Нещо повече - става известно, че Константин е чествал рожден ден, тъй като под обявата валят честитки. Към нея прибавя изложение: " Тъкмо се разсъниха и към този момент получих повече от 200 известия. Вие луди хора (влюбена емотиконка). Режим " рожден ден " включен. "  

Какво още показва последната серия на подкаста за Ружа?

След като слиза от полета си с Ryanair на 25 октомври 2017 година, тя пътува до Солун. След няколко дни се връща в България. Според една от теориите Христофорос Аманатидис - Таки й е оказал помощ за организирането на безвредно прекосяване с кола сред двете страни.

Германската полиция, която се появява в централата на OneCoin в София през януари 2018 година я убеждава, че родината й не е безвредното леговище. През идващите няколко месеца Игнатова е била видяна неведнъж в Дубай: в първокласен търговски център, в ресторант и на частна яхта. Източници на Daily Mail споделят, че по това време Ружа, която има позволение за престой, живеела напълно необезпокоявано в Дубай. В оня миг била уверена, че даже германците или американците да знаят къде се намира, възможностите за екстрадиция са на практика нулеви.

Според проверяващите публицисти фотография в Instagram на брат й от началото на 2018 година е причина за това, че тя се крие в скрито имение в Дубай. Репортерите стартират да търсят мястото благодарение на Гугъл Maps и Гугъл Images. Анализът на селфито сподели, че то е направено в задната градина на къща с адрес в крайбрежния квартал Джумейра Лейк Тауърс в Дубай. Това удостоверява и слуха, че Игнатова има първокласен дом в града в частен комплекс, подсилен от документи за благосъстоятелност, които са изтекли в Dark Web. По-късно в съда, брат ѝ също загатва " имение в Дубай “, което коства към 10 млн. евро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР