Брат и сестра в Единбург, Шотландия, разбраха за съществуването на

...
Брат и сестра в Единбург, Шотландия, разбраха за съществуването на
Коментари Харесай

Брат и сестра се запознаха покрай покупка в eBay

Брат и сестра в Единбург, Шотландия, схванаха за съществуването на другия и се срещнаха, с помощта на покупка в eBay, заяви „ Edinburgh Live ”.

37-годшният Рос Колкхун поръчал в eBay стратегия за футболния мач сред „ Хъртс ” и „ Ливърпул ”. След като платил покупката, той получил ненадейно парите си назад дружно със известие от притежателя на стоката, който се оказал неговия татко. Колкхун споделя, че не е познавал татко си и в никакъв случай не го е виждал.
eBay включва България в новото си ръководство на заплащанията
Като част от тактиката си за модернизиране на платформата и основаването на по-рационализирано потребителско прекарване, eBay включва...
Прочети повече
Двамата почнали да поддържат връзка и скоро младият мъж схванал, че има 31-годишна сестра Ерин. Колкхун изискал да се запознае със фамилията на татко си, само че трябвало да изчака отпадането на рестриктивните мерки за пътешестване, въведени поради пандемията.

Братът и сестрата се срещнали при започване на годината. Те открили, че имат доста общи ползи като образованието в региона на изкуството, да вземем за пример. Колкхун възнамерява скоро да се запознае и с останалите си родственици по бащина линия.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР