Бръснарски салон в Пловдив е подпален за втори път в

...
Бръснарски салон в Пловдив е подпален за втори път в
Коментари Харесай

Бръснарско студио в Смирненски горя за втори път в рамките на месец

Бръснарски салон в Пловдив е запален за повторно в границите на месец. Собственикът на студиото се свърза с TrafficNews , с цел да опише, че преди месец е намерил бръснарницата си на ул. „ Лерин ” 19 в Смирненски опожарена. Разказва и че е сигурен, че пожарът както предния, по този начин и този път е зародил съзнателно, най-вероятно от недоброжелатели.
Прочетете още
Сподели и че няма визия кой го е сторил, защото няма спор с никой. Изключва и разновидността конкурентни студия да извършат сходно нещо.  Днес той още веднъж схваща, че бръснарското му студио е потърпевшо от недоброжелатели и то малко откакто е възстановил вредите от предходния пожар.

Този път обаче вредите били доста по-големи.

„ Преди месец още веднъж студиото ми беше опожарено. Така и от полицията не схванаха кой го е сторил. Тогава сложихме камери, както и СОТ, с цел да избегнем такива неща, само че видно без триумф. Вследствие на пожара обаче камерите са развалени и изчакваме записите да бъдат възобновени. Разбрах, че студиото ми гори през днешния ден към 4:00 часа сутринта и незабавно пристигнах ”, описа той. Бръснарският салон е изгорен съвсем до основи, споделя мъжът.

Органите на реда се отзовали на сигнала на жителя и този път, като следва следствие по случая.

„ Много се надявам този път полицията да си свърши работата и да стане ясно кой го е направил, защото за един месец да се случва сходно нещо за повторно, не е обикновено ”, прибавя той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР