Бръснар, който таксуваше допълнително за подстригване на момчета със специални

...
Бръснар, който таксуваше допълнително за подстригване на момчета със специални
Коментари Харесай

Бръснарят се извинява, след като беше критикуван за таксуване на £2 допълнително за деца със „специални нужди“

Бръснар, който таксуваше в допълнение за подкастряне на „ момчета със специфични потребности под 15 години “, се извини, откакто получи онлайн реакция.

Шван Кадир, 49, който е притежател на унисекс салона Rayna в Сътън от 17 години, сложи знака в ценовата си листа. След като стана вирусно, той го залепи и сподели, че всичко е било неразбирателство, само че призна, че е таксувал в допълнение £2, в случай че рязането продължи повече от час. Той сподели, че не е схванал какво има поради „ специфични потребности “ и е бил ужасяващ, когато е бил подложен на толкоз доста малтретиране онлайн.

Противоречието стартира, когато консуматор на Фейсбук, Leanne Caffrey, показа обява в обществените мрежи медиен уебсайт със фотография на знака, който гласи: „ Никога не излизам от дребния бизнес. Но това в действителност ме накара да се отчайвам “. Собственикът споделя, че след обявата е получил планини от ненавист в обществените медии, даже е получил позвъняване от някой в ​​Шотландия, с цел да го обиди. Шван, който живее в Сътън с трит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР