Бранителят Натаниел Филипс остава в Ливърпул за следващите четири години.

...
Бранителят Натаниел Филипс остава в Ливърпул за следващите четири години.
Коментари Харесай

Официално: Ливърпул задържа защитник с нов договор

Бранителят Натаниел Филипс остава в Ливърпул за идващите четири години. Набралият известност за „ червените” бранител парафира нов контракт с клуба, който бе публично разгласен, въпреки да се говореше, че може да направи трансфер в последния ден от трансферния прозорец.

При неналичието на подобаваща оферта, то в Ливърпул взеха решение да го запазят в тима след напредъка, който сподели през предходната година и англичанинът бе заплатен с нов договор.

„ След миналата година се веселя, че получих тази премия от клуба. Щастлив съм, че ще съм още време в Ливърпул и съм подготвен да оказа помощ, в случай че съм необходим. Вълнувам се от тази глава в кариерата ми и дано забележим какво ще донесе бъдещето”, сподели Филипс.

Предишният контракт на играча с „ червените” бе до 2023-а година, само че той бе с интегрална роля за третото място през предишния сезон за 19-кратния първенец на Англия. Филипс стана титуляр в резултат на травмите на Върджил ван Дайк, Жоел Матип и Джо Гомес, само че в този момент по всичко проличава, че ще е пети избор пред Юрген Клоп, откакто Ливърпул притегли по-рано през лятото Ибрахима Конате.

“I'm grateful for all the support towards me up until now, that I want to continue to try to repay that to them and just work as hard as I possibly can for this football club.”

Nat on signing a new deal at the Reds
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР