Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини сподели след спечелената титла на

...
Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини сподели след спечелената титла на
Коментари Харесай

Киелини с атака към Наполи: Някои се радваха твърде рано

Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини показа след извоюваната купа на Италия, че тимът на Наполи не е посочил почитание, празнувайки спечелването на Скудетото прекомерно рано. В следствие партенопеите позволиха няколко отрицателни резултата, които разрешиха на Юве да завоюва седмата си поредна купа на страната. Италианският национал не игра в дуела с Рома, приключил 0:0, заради контузия, само че пък взе присъединяване в празненствата на отбора си на “Олимпико”.

Campioni d'Italia! From #HI5TORY to #LE6END to #MY7H!

#FinoAllaFine #ForzaJuve pic.twitter.com/BOqSiVptjk
— JuventusFC (@juventusfcen) 13 май 2018 година
“Страхотен и доста значим сезон е пред своя край. Все още не сме осъзнали какво постигнахме. Пишем нови страници в историята, които няма по какъв начин да бъдат повторени. Трябва да благодарим на тези, които ни стимулират непрекъснато. Постигнахме нещо уникално”, стартира Киелини за Mediaset Premium.

We'll be dancing long into the night.

Buonanotte Bianconeri, now we are #MY7H.

https://t.co/WBoRynCY24 #FinoAllaFine #ForzaJuve pic.twitter.com/eyuvIxh939
— JuventusFC (@juventusfcen) 13 май 2018 година
Преди няколко седмици Ювентус губеше с 2:1 от Интер до самия завършек на мача, позволявайки на Наполи да им отнеме лидерската позиция, само че “бианконерите” реализираха свръхестествен поврат на “Джузепе Меаца” и победиха с 3:2. На идващия ден пък Наполи позволи тежко проваляне с 3:0 от Фиорентина във Флоренция и на процедура подари Скудетото на " Старата госпожа ".

“Губехме в Милано през второто полувреме, само че всички тези, които ни подлагаха на критика, в действителност ни мотивираха. Те не съумяха да наранят нашата горделивост. Много хора демонстрираха липса на почитание, само че в този момент сме с медали на гърдите си. Ние сме най-хубавите. В живота би трябвало да показваш почитание и да не се радваш прекомерно рано’’, добави бранителят.

They're partying in Turin! Where are you partying?!#MY7H pic.twitter.com/Xo5lqAybta
— JuventusFC (@juventusfcen) 13 май 2018 година
“Ювентус губи финали, тъй като играе финали. Други излизат победени още на 1/4-финалите”, приключи Киелини.
Серия А 37 кръг, неделя 13 май  Рома 0:0краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР