Бранителят на ЦСКА - София Иван Турицов даде мнението си

...
Бранителят на ЦСКА - София Иван Турицов даде мнението си
Коментари Харесай

Турицов: Аз нямам проблеми с никого, но за мен беше нелогично да се прекъсва срещата

Бранителят на ЦСКА - София Иван Турицов даде мнението си след края на дуела с Лудогорец. В един много нервозен и изпълнен с страсти мач “червените ” отстъпиха с 0:1.
 Лудогорец завладя пъкъла на Лудогорец завладя пъкъла на " Армията " и се качи на върха
“Може би една минимална липса на централизация докара до гола на Лудогорец. ВЪпреки че говорихме доста, че вкарват доста статични положения, бяхме добре готови, само че до този миг, в който допуснахме гола. Аз по този начин и чаках, че който вкара първи, ще завоюва и то по този начин стана.

Не желая спирането да бъде повода, само че за мен е доста необичайно решение. Нямам проблем с никого, приветствам тима на Лудогорец, само че за мен това беше нелогично и ексцентрично. Те желаеха да прекратят мача. Виждал съм такива неща, това е обикновено за балканските страни. Ние не знаехме какво се случва. Явно желаеха да се приключи този мач и да завоюват служебно, нямам визия. Не мога да кажа, че това е повода да допуснем гола.
 Страсти на Страсти на " Армията "! Кабаков прибра футболистите на Лудогорец в съблекалните
За да спечелиш, би трябвало да вкараш. Имахме чисти положения. Доколкото си припомням, Лудогорец с изключение на гола няма нищо чисто. За мен заслужавахме повече успеха.

Мисля, че освен поради публиката, въпреки всичко това беше мач доста значим за нас и не искахме да губим. Може би и това бе повода да имаме леко напрежение. Всеки знаеше какво ни следва и какъв брой хора ще има по трибуните. Феновете ни помогнаха, а не ни стаписаха ”, съобщи Турицов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР