Бранителят на ЦСКА Иван Турицов остана доволен от успеха с

...
Бранителят на ЦСКА Иван Турицов остана доволен от успеха с
Коментари Харесай

Турицов: Не спираме да говорим колко искаме да станем шампиони

Бранителят на ЦСКА Иван Турицов остана удовлетворен от триумфа с 1:0 над Лудогорец в отсроченото дерби и счита, че отборът му е надвил над разградчани във всеки един съставен елемент от футболната игра.

"Мисля, че във всяко едно естество бяхме по-добрият тим, имахме много положения. Лудогорец нямаше чисто състояние, имаха едно противоречиво през първата част. Бяхме по-силният тим и справедливо победихме ", сподели Турицов.

"Последно време нямахме резултатите, които искахме. Знаете какъв брой значим беше този мач за нас и тази победа ни вдъхва самочуствие за пролетта. Беше доста значим триумф и знаем, че не на 100%, а на повече проценти трябваше да вземем този мач ".

"Още от началото на сезона си приказваме преди всеки мач и подготовка, нон-стоп, какъв брой желаеме да станем първенци и да бутнем Лудогорец. Мисля, че ЦСКА е подготвен да стане първенец. Отбор като ЦСКА няма по какъв начин да няма напрежение. Виждате почитателите, които идват поради нас. Всички имат упования, а за нас всеки мач е "като за последно ". Във всеки един футболист има такова, само че доколкото е допустимо, би трябвало да го смъкваме и да побеждаваме ".

"Съжаляваме за някои пропуснати точки, само че загубихме тук на "Армията " от Славия и бяхме с две по-малко. С Арда вкарахме в продълженията и е по този начин. Не може да съжаляваме, кофти е, гадно е, че имаме мачове, в които губим точки. С Пирин бях един от виновниците, а в този момент идват други срещи. Трябва да си отпочинем и да мислим за пролетта ", приключи Иван Турицов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР