Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че се наслаждава

...
Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че се наслаждава
Коментари Харесай

Ван Дайк: Наслаждавам се на сезона, в който можем да спечелим квадрупъл

Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че се любува на обстоятелството, че неговият тим нападна печеленето на четири трофея в границите на един сезон. Нидерландецът приказва на брифинг преди четвъртфиналния конфликт с Бенфика от Шампионска лига.

„ Смятам, че мениджърът към този момент приказва по тематиката и сподели, че ще се борим за всичко при започване на този сезон. Аз просто се любувам на това, което вършим “, сподели Ван Дайк.

„ Преди интернационалната пауза през януари ми беше обезпокоително, че възобновяване на коляното ми минава незабележимо. Чувствах го като даденост, връщайки се от дълготрайна травма, а всичко беше „ обикновено “, както чакаха и хората “. След почивката обаче направих нужните неща, с цел да оказа помощ за изявите си и тези към тима. Всеки играе своята роля в тези неща “, проучва №4.

Ван Дайк приказва и за идния мач със Сенегал на Мондиал 2022 и шансът да се изправи против своя съотборник Садио Мане. „ Ние се шегувахме, че ще бъдем в една група и това се случи. Знаем, че ще бъде тежко, защото те са африканският първенец. Мачът е откриващ, само че не знам кой е решил да го постави в толкоз ранен час “, сподели още нидерландският стожер в защитата на мърсисайдци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР