Бранителят на Левски Начо Монсалве отбелязва 27-ия си рожден ден.

...
Бранителят на Левски Начо Монсалве отбелязва 27-ия си рожден ден.
Коментари Харесай

Сините поздравиха Начо за рождения му ден

Бранителят на Левски Начо Монсалве отбелязва 27-ия си рожден ден. По този мотив от клуба излязоха с привет по случая, в който с изключение на, че му пожелават здраве и благополучие, показват неговата богата визитка.

"Днес бранителят на Левски Начо Монсалве чества своя 27-ми рожден ден. Испанецът се причисли към лагера на отбора в Умаг в края на януари и досега има изиграни 6 мача със „ синия “ екип.

Начо е младеж на Атлетико Мадрид. Подписва първия си професионален контракт с родния клуб през 2013 година, като за първия тим записва 1 мач. През 2016 година минава в Депортиво Ла Коруня, където изиграва 33 мача и вкарва 2 гола за втория състав на клуба. На идната година е трансфериран в Райо Валекано, като клубът от Мадрид го преотстъпва на Рекреативо, с чийто екип изиграва 17 мача. В средата на 2018 година подписва с холандския Твенте изигравайки 23 мача и помагайки на тима си да завоюва шампионската купа в холандската втора дивизия. Следващия сезон минава в различен холандски клуб - НАК Бреда като изиграва 12 мача за тима.

„ ПФК Левски “ честити празника на Начо Монсалве и му пожелава здраве, скорошно завръщане на терена и бъдещи щастливи мигове със синята фланелка ", написаха 26-кратните първенци на България на формалната си страница.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР