Бранителят и капитан на Барселона Жерар Пике отнесе куп подигравки

...
Бранителят и капитан на Барселона Жерар Пике отнесе куп подигравки
Коментари Харесай

Скъсаха от подигравки Пике след грешката му срещу Интер

Бранителят и капитан на Барселона Жерар Пике отнесе куп насмешки в обществените мрежи след безумната си неточност в мача против Интер нощес, който приключи 3:3. Пике изобщо не реши добре обстановката и беше убеден, че зад него няма състезател на Интер и вратарят Тер Щеген ще улови. Пике даже подвигна ръце и не почисти топката, която доближи до Николо Барела и той изравни за 1:1. 
Прочетете още
Голът беше в доста значим миг при 1:0 за Барса, а по-късно Интер направи цялостен поврат и каталунците трябваше да изравняват. С равенството Барселона напълно се закопа и има извънредно минимални шансове за класиране на елиминациите. 

Естествено най-бесни бяха почитателите на Барселона, които изрично считат, че Пике към този момент няма място в тима. Отделно съгласно множеството информации точно Пике е измежду аргументите Меси да си тръгне от Барселона. Дори стана ясно, че Меси е сложил изискване на Барселона при вероятно негово завръщане Пике да бъде продаден. 

Доста от почитателите на другите тимове също се подиграха на Пике, а някои мнения гласяха, че е хубаво да играе всякога титуляр в мачовете на Барселона. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР