Бранислав Тиодорович – епидемиолог и член на Кризисния щаб на

...
Бранислав Тиодорович – епидемиолог и член на Кризисния щаб на
Коментари Харесай

Предстои затягане на коронавирусните мерки в Сърбия

Бранислав Тиодорович – епидемиолог и член на Кризисния щаб на Сърбия заяви, че до края на седмицата ще се разиска стягането на ограниченията против разпространяването на ковид. Той самият ще предложи ковид-пропуските да важат за влизане в заведения за хранене и преди 22:00 ч., както и за някои други обекти.

„ Те ще се изискват за търговски центрове и огромни събирания. Ние предложихме да бъде понижен броят на хората, които може да участват на събирания. Трябва да помислим дали е обикновено да се провеждат сватби, тържества и купони във време, когато имаме висок растеж на новозаразени и на смъртни случаи. Затова ограниченията би трябвало да бъдат затегнати ”, счита той.
 Зелените документ стават наложителни в Сърбия Зелените документ стават наложителни в Сърбия
От през днешния ден, Сърбия вкарва наложителни Covid документи за заведения за хранене, кафенета, питейни заведения и всички закрити елементи на заведения и хотели, съ...

Коментирайки началото на контрола в заведенията за публично хранене, където от през вчерашния ден престоят след 22 часа може да става единствено против показване на ковид-пропуск, Тиодрович споделя, че още първоначално здравната част на Кризисния щаб е декларирала, че посочената мярка ще бъде незадоволителна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР