Брандовете на германския концерн Volkswagen спряха всички платени дейности в

...
Брандовете на германския концерн Volkswagen спряха всички платени дейности в
Коментари Харесай

Брандовете на Volkswagen спират всички реклами в Twitter

Брандовете на немския тръст Volkswagen стопираха всички платени действия в Twitter до второ разпореждане. Това съобщи представител на компанията, представен от Reuters.

Под шапката на компанията Volkswagen са марки като Audi, VW, Seat, Lamborghini, Bentley, Ducati и Porsche. Компан ията съобщи че е предложила марките да паузират платените реклами в Twitter до второ разпореждане след поглъщането на обществената платформа от милиардера Илон Мъск.

Според информация на представител на Volkswagen всички марки са последвали съвета, а Audi са избрали да спрат органичните изявления, и да дават отговор единствено на въпроси от клиенти в уеб страницата.

" Следим обстановката от близко и ще вземем решение за идващите стъпки според от развиването ", споделя представител на Audi.

Audi не е разгласила нищо в обществената мрежа от 1 ноември, до момента в който преди публикуваше съвсем всеки ден. Илон Мъск пое собствеността върху Twitter в края на октомври.

Volkswagen най-големият производител на коли в Европа и измежду най-големите в света. Концернът ръководи 342 компании, занимаващи се с произвеждане на коли и автомобилни елементи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР