Бранди Гланвил твърди, че лицето й се е подуло поради

...
Бранди Гланвил твърди, че лицето й се е подуло поради
Коментари Харесай

Бранди Гланвил обвинява обезобразяването на лицето на стреса от скандала с Каролайн Манзо

Бранди Гланвил твърди, че лицето й се е подуло заради напрежението, който е претърпяла, откакто е била упрекната в полово принуждение над Каролайн Манцо.

„ Имах някои здравословни проблеми, които повлияха на способността ми да приказвам, способността ми да чувствам усета на храната. Лицето ми в общи линии се подуваше — като че ли… непрекъснато изпадах в анафилактичен потрес и посетих седем лекари и отговорът им беше, че това е ангиоедем, породен от стрес “, сподели стипцата на „ Истинските съпруги от Бевърли Хилс “ пред „ Entertainment “. Тази вечер ” вторник.

Ангиоедемът „ предизвиква епизоди на отичане в разнообразни елементи на тялото, като лицето, ръцете и дихателните пътища “ и може да бъде провокиран от няколко фактора, в това число стрес, съгласно Medical News Today.

„ Плаках на рождения си ден. Беше на 16 ноември. Плаках цяла нощ и си мислех, че това е новото ми обикновено положение. Просто в никакъв случай нямаше да наподобявам по същия метод или да се усещам по същия метод. Просто щях да бъда тази гига...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР