Бранди Гланвил твърди, че Браво се е опитал да насърчи“

...
Бранди Гланвил твърди, че Браво се е опитал да насърчи“
Коментари Харесай

Бранди Гланвил обвинява Браво в насърчаване на прекомерното пиене по време на снимките, след като икономът на „RHUGT“ съди мрежата

Бранди Гланвил твърди, че Браво се е опитал да „ насърчи “ нея и нейните сътрудници да пият алкохол, до момента в който са снимали сезон 5 на „ Истински домакини “ Ultimate Girls Trip ” в Мароко.

Възпитаничката на „ Истинските съпруги от Бевърли Хилс “ показа поредност от туитове през уикенда – включително един, в който прикачи хипотетична екранна фотография на текст от продуцент на „ RHUGT “, отнасящ се до пиенето на алкохол.

„ Производителите може и да не ни набутват алкохола в гърлата, само че сигурно го предизвикват даже в Мароко денем, където е нелегално да се пие! “ тя туитна в събота.

Докато Glanville прикачи екранна фотография към туита, тя преднамерено блокира името на контакта в телефона си, тъй че не е ясно кой хипотетично й е изпратил известието.

„ Ти, Вики [Гънвалсън] и Ева [Марсил] би трябвало да дръпнете Федра [Паркс] настрани, с цел да поговорим за играта ви с пиянство, която сте подготвили за през днешния ден, до момента в който сте на пазара за подправки “, твърди се, че някой й е написал известие на 24...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР