Брандън Морено сложи край на враждата си с Дейвисон Фигейредо.Двамата

...
Брандън Морено сложи край на враждата си с Дейвисон Фигейредо.Двамата
Коментари Харесай

Брандън Морено победи Дейвисон Фигейредо на UFC 283 и стана безспорен шампион

Брандън Морено постави завършек на враждата си с Дейвисон Фигейредо.

Двамата бойци се биха в подглавната борба на UFC 283, което се организира в Рио де Жанейро, Бразилия. 

Дейвисон Фигейредо влезе в багра като неоспорим първенец, а Морено беше краткотраен първенец в категория муха.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Фигейредо и Морено започнаха да разменят бързи и мощни офанзиви. Дейвисон залагаше повече на ритници, до момента в който Морено означи няколко събаряния. Темпото и натискът на Морено пристигнаха допълнително на Дейвисон Фигейредо във втория рунд и това разреши на  " Assassin Baby " да вкара някои тежки удари.

Морено вкара крепко ляво кроше в третия рунд, което зашемети Дейвисон Фигейредо и разряза дясното му око. Това разреши на Морено да придвижи багра на земята и да вкара тежък граунд енд паунд. В края на третия рунд реферът повика лекаря в осмоъгълника, с цел да ревизира окото на Дейвисон.

Лекарят реши, че борбата би трябвало да бъде спряна. Бразилската аудитория не беше удовлетворена, само че това изглеждаше като най-хубавото решение. Така Морено завоюва с механически нокаут след 3-тия рунд и още веднъж стана неоспорим първенец.

Брандън записа 2-ра победа над Дейвисон Фигейредо и по този начин завоюва 2 от 4-те борби посред им. Дейвисон се върна към загубите и показа, че ще се качи в горната категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР