Brand Finance, водеща консултантска компания в оценяването на марките и

...
Brand Finance, водеща консултантска компания в оценяването на марките и
Коментари Харесай

Huawei се класира на 9-о място в Топ 10 на най-ценните марки според Brand Finance за 2022 г. |

Brand Finance, водеща консултантска компания в оценяването на марките и техните тактики, дефинира Huawei за една от 10-те най-ценни марки за 2022 година в неотдавна оповестения си отчет. Проучването демонстрира замайващ годишен растеж от 29% на цената на марката на Huawei до 71,2 милиарда $, което разрешава на компанията да се издигне с няколко позиции в класацията, спрямо предходната година – от 21-ва до 9-а позиция.

Всяка година Brand Finance подлага на тест 5000 от най-големите марки и разгласява близо 100 отчета, оценявайки компании от всички браншове и страни. Топ 500 на най-ценните и най-силни марки в света са включени в годишната ранглиста Brand Finance Global 500 за 16-та поредна година.

Технологичният бранш още веднъж е избран за най-ценната промишленост с обща стойност от близо 1,3 трилиона щатски $ в класацията Brand Finance Global 500. Общо 50 софтуерни марки участват в отчета. Huawei съумя да възвърне мястото си измежду първите 10 марката, макар провокациите, пред които беше изправена компанията през последните години.

Brand Finance приписва растежа на Huawei на нейния ангажимент към нововъведенията, като влага съществено в локални софтуерни компании и R&D, както и насочва фокуса си към бизнеса с електрически коли, продължавайки да укрепва своите услуги.

Huawei продължава да дава разнообразни новаторски артикули на своите консуматори, в това число най-новите си флагмански смарт телефони. Huawei P50 Pro е водач в мобилната снимка, предлагащ мощна четворна камера и Huawei P50 Pocket, който отваря нова глава в историята на сгъваемите телефони.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР