Браковете бавно, но славно отново се връщат на мода в

...
Браковете бавно, но славно отново се връщат на мода в
Коментари Харесай

Кажи „Да!” на брака!

Браковете постепенно, само че славно още веднъж се връщат на мода в Европа след десетилетия на свободни връзки и съжителства на фамилни начала, сочи настояща статистика. Според нея, най-вече се женят хората в Литва, следвана от Румъния и Германия. България обаче все е на едно от последните места по подписани бракове в Европейски Съюз.

По данни от последната статистика, оповестена в уеб страницата на Национален статистически институт, през 2018 година у нас са подписани 28 593 брака. И макар, че се следи прочут растеж по отношение на предходни години, към момента решението за тази по този начин значима стъпка в живота не се взема елементарно от младежите - било то поради изменящата се среда или поради икономическата действителност и несигурността, в която живеем.

Вярвайки, че браковете не са отживялост от GOTO Jewellery and Diamonds и Sofia Ring Mall сплотиха сили и стартираха акция, която цели да насърчи предприемането на тази значима крачка. Инициативата носи името „ Най-хубавата дума е „ Да “! “, което единствено по себе си предава цялата й концепция - че фамилията е най-важната, постоянна и градивна единица, гарантираща благоденствието както на всеки от нас, на децата ни, по този начин и на обществото като цяло.

И в случай че вие сте измежду тези, които още се двоумят дали да създадат най-важната житейска стъпка, можете да предизвикате Съдбата в седмицата на Свети Валентин. От 7 до 14 февруари в Sofia Ring Mall всеки пълновръстен клиент може да вземе присъединяване в томболата за продобиване на един от 5-те диамантени годежни пръстена и по този начин да се въодушеви или най-накрая да събере храброст да предложи брак на своята половинка.

Повече информация за акцията „ Най-хубавата дума е „ Да “! “ може да се откри на www.sofiaring.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР