Бракосъчетанието се оказа препъни камък за млади влюбени. Те са

...
Бракосъчетанието се оказа препъни камък за млади влюбени. Те са
Коментари Харесай

Двойка отлага 4 пъти сватбата си, не им било писано

Бракосъчетанието се оказа препъни камък за млади влюбени. Те са отсрочили към този момент четири пъти сватбата си от старта на пандемията. Такъв случаи има в практиката си пловдивският психиатър доктор Веселин Герев, показа самият той пред " Марица ".

​ " В такава ситуция идват мисли в окултна посока. Сега просто дотам са обезкуражени, че се чудят дали въобще би трябвало да подписват брак. Двойката счита, че протичащото се е знак на ориста и че като че ли им се подсказва, че женитба не би трябвало да има ", описа Герев.

Психиатърът показа, че има доста случаи, в които негови познати или клиенти се обадажт на гостите и им споделят, че женитба няма да има поради ограниченията срещи ковид.

" Други, които са по-рационални, си споделят " Какво пък толкоз! Отиваме, подписваме и когато има опция вършим женитба. Може и без нея! ". По-добре е човек да е надъхан към този вид, тъй като се случва ограниченията да се трансформират фрапантно от петък за понеделник ", сподели доктор Герев.

Локдаунът докара до извънреден стрес хората, които не са привикнали да прекарват времето си у дома и в изолираност. Наред с нетърпеливите бъдещи ладоженци и целият този адреналин към плануването на женитба, неизвестността дали ще се състои, в Районния съд в Пловдив се регистрира взрив на бракоразводните тела. В интервала на изолираност връзките в дома се изострят, споровете стават ежедневни. Стига се до взаимна непоносимост и предпочитание за разлъка, което магистратите официализират. Психолозите също имат доста работа, като в практиката си най-често срещат случаи на меланхолия, стрес и тревога.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР