Бракът не е лъжица за всяка уста. Може да е

...
Бракът не е лъжица за всяка уста. Може да е
Коментари Харесай

Как различните зодии гледат на брака

Бракът не е лъжица за всяка уста. Може да е единствената клетка на обществото, само че свещената връзка върви с доста отговорности, работа, старания и тежест. Не е редно да принуждавате човек да се дами, в случай че не е подготвен за това. Ето по какъв начин другите зодии възприемат концепцията за брак.

1. Водолей

Мислите за брака като за жестока институция, при която хората са принудени да се обвържат в свещена връзка. Вашата свободолюбива природа ненавижда концепцията да се обвържете с един човек за цяла безкрайност, изключително в случай че въобще не го познавате.

2. Риби

Много мъчно се справяте с спорове и проблеми в брака, тъй като въобще не можете да се справите с тежките страсти. Ще извършите всичко по силите си, с цел да се измъкнете.

3. Стрелец

Нуждата ви от самостоятелност и завършения ви лимитира да се обвържете с някого. Вие също разглеждате брака като контракт, при който хората са принудени да прекарат живота си дружно.

4. Близнаци

Не обичате да сте обвързани с човек до края на живота си. Обичате да се забавлявате, да флиртувате и да се задоволявате с парчето си независимост.

5. Козирог

Винаги сте фокусирани върху работата си, което ви затруднява да прекарвате време със фамилията и приятелите си. Не ви харесва концепцията да се ожените за някого, тъй като кариерата ви е преди всичко.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР