Бракът на убития Пейо Пеев с Габриела е бил фиктивен.

...
Бракът на убития Пейо Пеев с Габриела е бил фиктивен.
Коментари Харесай

Адвокатът на Пейо Пеев: Преди две седмици той ми написа, че е бил упояван или дрогиран

Бракът на убития Пейо Пеев с Габриела е бил мним. Двамата в никакъв случай не са живели дружно. Това сподели в ефира на NOVA юристът на жертвата Миглена Балджиева. Той е посещавал два пъти адвокатската фирма й във връзка дело, заведено против него, брачната половинка му Габриела и 4-месечното им дете. Претенцията била от страна на Велико Минков, който твърди, че е биологичен татко на бебето.

" С мен Пейо не е коментирал съответни закани, само че споделяше, че е обезпокоен и се усеща некомфортно в тази обстановка, както и че е стеснен. На 10 януари получих известие от него. 

То гласеше: " На 7 януари късничко – след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна самодейност. Беше ми малко необичайно, откакто бях приказвал с майка ѝ и не видях детето следобеда, само че взех решение от любознание да видя какво е измислила в този момент. За моя огромна изненада се държа напълно обикновено, отзивчиво и нито дума за случката от следобеда ". 

Адвокатът изясни, че въпросната преживелица е ново възпрепятстване на контакт с детето му.

Съобщението, изпратено до юриста, продължава по този начин: " Жалко, че бях толкоз наивно разсеян. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и различен път. За страдание нямам спомен дали съм изпил цялото количество, само че в един миг усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се зашеметявам. Доста мъчно се прибрах по спомен, популярност Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и намерения, че съм пил даже. Сутринта те с майка ми ме разсъниха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. 

Баща ми шофираше, а аз непрестанно се унасях в сън. Почти целият понеделник мина по този начин. Говорих с служители на реда, че се колебая, че съм бил замаян или дрогиран. Те споделиха, че това може да се хване най-малко 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на доктор, на следващия ден заран ще си върша цялостни проучвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела преднамерено го е направила и несъмнено е желало да стане нещо – да ме заловен и да ме изкарат наркоман, с цел да ме ограничи за детето. Това мисля, че е извънредно съществено състояние, само че служителите на реда споделиха, че и да подам тъжба, единствено ще я разходят. 

Но може би е добре да я дам. След тази среща не съм я чувал по телефона, единствено си пишем. Аз я страня, а тя е доста дейна и много пъти пита по какъв начин съм. Натиска и отново да се виждаме – нещо да вършим през уикенда с детето. Използва го сега доста за операция. Честно казано не знам по какъв начин да се държа сега, само че предпочитание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не карам, с цел да няма спомагателни затруднения ".

Според Миглена Балджиева Пейо изрично е бил жертва на психическо принуждение от страна на майката на детето му. 

" Бил е в доста сложна обстановка и за него е било доста мъчно да вземе решение дали да търси истината ", разяснява юристът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР