Бракът между Бен Афлек и Дженифър Гарнър може и да

...
Бракът между Бен Афлек и Дженифър Гарнър може и да
Коментари Харесай

Филмът, който ще събере Бен Афлек с бившата му

Бракът сред Бен Афлек и Дженифър Гарнър може и да се разпадна, само че с годините двамата съумяха да запазят връзките си положителни.

 Бен Афлек и Дженифър Гарнър - в много съкровен миг
Бен Афлек и Дженифър Гарнър - в много съкровен миг

Какво се случва сред някогашните съпрузи

В края на предходната година Гарнър и Афлек даже бяха уловени в много съкровен миг, а връзките на актрисата с Дженифър Лопес все още също са положителни.

Изглежда, че тази взаимност ще се придвижи на друго равнище, тъй като от The Hollywood Reporter разбираме, че Дженифър Гарнър договаря за роля в идващия филм на Бен Афлек.
 Снимка 653276

Афлек ще режисира и продуцира Animals, като Мат Деймън към този момент е сигурен участник във кино лентата на Netflix. Ако всичко с договарянията протече добре, фотосите могат да стартират още през месец март в Лос Анджелис. 

Сюжетът на престъпния трилър ще наблюдава отвличането на сина на претендент за кмет (Деймън) и неговата брачна половинка (в ролята би трябвало да бъде Гарнър). Двамата схващат, че са заобиколени от доста врагове от друго естество и нямат различен метод да спасят сина си, с изключение на да си изцапат ръцете.
 Серафина Афлек изненада всички - дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, за която всички приказват
Защо всички приказват за 15-годишната щерка на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Интересен избор на прическа

Към момента Дженифър Гарнър и Бен Афлек са взели участие дружно в три кино лентата, които бяха снимани преди да се оженят през 2005 година Това са " Пърл Харбър " (2001 г.), " Daredevil - Дявол на положителното " (2003 г.) и " Електра " (2005 г.). Но досега актрисата не е взела участие във филм, режисиран от Афлек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР