Бракът е предназначен да се гради на доверие, но една

...
Бракът е предназначен да се гради на доверие, но една
Коментари Харесай

`Обичам съпруга си от 20 години - но не мога да се спра да имам афери с други мъже`

Бракът е предопределен да се гради на доверие, само че една жена призна, че й харесва двойствеността на опцията бъди майка и брачна половинка, само че също по този начин и полов човек с непознати зад затворени порти.

Тя изясни, че светските неща са станали дразнещи за нея и не обича нищо повече от опцията да се среща с любовници, и чувство за „ зашеметяване от предпочитание “. От 20-те години, в които са били женени, тя е изневерявала през 14 от тях и е имала осем афери.

Макар да знае, че това не е наред, тя се радва, че брачният партньор й не е схванал за мръсните й афери, сподели анонимната жена пред MailOnline. Тя изясни, че всякога, когато се озоваваше в леглото с различен мъж, си обещаваше, че това ще е за финален път, само че просто не можеше да се откаже от „ противозаконния “ табиет.

44-годишната жена знаеше, че в случай че щерка й младеж и брачният партньор й схванат за това, което прави, ще бъдат разрушени - само че тя не можеше да спре. Объркващо, тя показа, че тя и брачният партньор й „ вършат обич един път множеството седмици “, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР