Бракът е най-свещен и чист, когато двама души наистина се

...
Бракът е най-свещен и чист, когато двама души наистина се
Коментари Харесай

Брак - най-страшната дума за тези 4 ЗОДИИ

Бракът е най-свещен и чист, когато двама души в действителност се ценят и обичат и когато имат един и същи взор върху живота. Ясно е, че нещата няма да останат същите след сватбата, защото доста житейски детайлности ще се трансформират, само че това не би трябвало да ви тормози.

И въпреки всичко има хора, чийто сърдечен темп безусловно стопира, когато чуят думата „ брак “, написа Tialoto.bg. Тези персони нормално са прекомерно уплашени от законното обвързване, защото считат, че то ще съсипе живота им, ще постави завършек на свободата им и те в никакъв случай повече няма да усетят какво е развлечение. Има няколко зодиакални знака, за които страхът от сключването на брак е много по-характерен спрямо други. Ето и кои са те:
Овен: 21 март – 19 април
Представителите на този знак обичат да основават разпоредбите, а не да им се подчиняват. Човекът Овен постоянно гледа да си проправя лични насоки, а не да се преценява със статуквото. Той има своя лична религия и правила, които не желае да трансформира поради другите. Трудно ще ви бъде да накарате един Овен да подписа брак, в случай че той не има вяра в брачната институция. Овенът не обича уговорките от типа „ до живот “, тъй като не е сигурен в себе си, дали ще може да ги съблюдава. Хората от този знак не са доста склонни и на взаимни отстъпки, тъй че в случай че не желаят да се оженят/омъжат, мъчно ще съумеете да ги разубедите.
Близнаци: 21 май – 20 юни
Близнаците са извънредно уверени, очарователни и невероятни комуникатори. Те могат да проведат значима и ангажираща полемика, само че във връзка с дълготрайните връзки и брака, те като цяло са склонни бързо да трансформират тематиката. Близнаците са готини и занимателни, само че надалеч не са най-стабилната и отдадена зодия. Те са дейни и въодушевени в сантименталната си връзка, до момента в който тя е занимателна и изпълнена с положителна сила. В момента, в който нещата в връзките станат по-трудни, предизвикателни и/или тежки, те като че ли губят своето чувство за ангажимент. Те няма да могат да ви обещаят, че ще бъдат с вас „ до момента в който гибелта ви раздели “ – не искайте това от тях.
Стрелец: 22 ноември – 21 декември
Стрелецът си пада повече по мимолетните връзки. Не че не е кадърен и на съществени и дълги сантиментални взаимоотношения, само че просто в никакъв случай не гледа на тях като на заричане и/или посвещение за цялостен живот. Именно за това тематиката за брак му е непозната. Обикновено Стрелецът живее за момента и цени и влага времето си единствено с хора, които не го притискат и не лишават от свободата му. Той цени опцията да живее дълго и щастливо с обичания човек, само че юридическият ангажимент, какъвто е законният брак, му наподобява повече на капан. Така че Стрелецът се пробва да заобикаля тематиката „ брак “, най-малко до момента в който може.
Водолей: 20 януари – 18 февруари
Хората от зодия Водолей най-бързо се вцепеняват, когато чуят думата „ брак “. По принцип те умеят да основават дълбока и прочувствена връзка със своя сътрудник, само че концепцията за женитба и законни връзки несъмнено им основава стеснение. Нещо повече, те стартират да се усещат зле единствено като си помислят за това! За индивида Водолей сантименталната връзка може да бъде дълга, щастлива и смислена, само че тя би трябвало да следва неговите правила и разбирания. Това е и повода Водолеят да си търси открит и либерален сътрудник, който да почита и да понася добре неговите разбирания за брака.

Свързани с
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР