Бракът е една от най-важните крачки, които човек прави в

...
Бракът е една от най-важните крачки, които човек прави в
Коментари Харесай

Правилната дата за сватба е решаваща за съвместния живот!

Бракът е една от най-важните крачки, които човек прави в живота си. Може би и по тази причина преди да се решим на нея, в главата ни бушуват куп въпроси, на които е много мъчно да си отговорим.

Има хора, които се доверяват на безчет проби с вярата, че ще съумеят да получат отговори на това, което не им дава мира. Но те лишават доста време.

Хороскопът, който през днешния ден ще ви предложим, ще ви отнеме единствено няколко минутки, а като резултат най-накрая ще получите отговор на най-важните въпроси, които не стопират да ви изтезават - какъв ще е животът ви, откакто се ожените и какво семейство ще създадете.

Защото сигурно не подозираte, че връзките в фамилното гнездо зависят от ситуацията на звездите в деня на сватбата ви. Намерете своята и разберете какво бъдеще ви чака!

Сватба в знака на Овен (20.03–19.04)

Педи брака: връзките ви са се развивали с огромна скорост. Докато се обърнете, и сте се озовала пред олтара.

След сватбата: връзката ви са доста импулсивна, по тази причина и няма по какъв начин да избегнете огромните фамилни борби.

Възможни проблеми: най-големият проблем във вашата двойка е нежеланието да вършиме взаимни отстъпки. Понякога сте прекомерно праволинейни, което ви прави раздразнителни и нападателни.

Съвет: научете се да изразходвате цялата си експанзия и нервност в леглото. Това е най-хубавият метод да свалите напрежението за дълго време!

Сватба в знака на Телец (19.04–20.05)

Преди брака: през цялото време на връзката ви деликатно изучавате мощните и слабите си страни, както и финансовото си състояние.

След брака: и двамата желаете спокоен живот и отнасяте с боязън един към различен, което прави връзките ви доста красиви.

Възможни проблеми: нерешителността е единственият проблем на такива двойки. Преодолейте я и във вашия дом ще царува единствено успокоение и обич.

Съвет: когато казвате, че обичате колегата си, наложително би трябвало да подкрепите думите си с деяние.

Сватба в знака на Близнаци (20.05–21.06)

Преди брака: запознанството ви е почнало доброволно - с удачна смешка или фраза. За малко време сте съумели да обсъдите голям брой значими за вас тематики.

След брака: общуването посред ви, което на пръв взор наподобява незадълбочено, в действителност е доста задълбочено и съществено.

Възможни проблеми: романтиката в сходни връзки изчезва доста бързо и се трансформира в спомен.

Съвет: на първо място би трябвало да станете положителни другари, а по-късно любовници. Няма да е неприятно и да си намерите общо занимание или да си помагате в работата.

Сватба в знака на Рак (21.06–22.07)

Преди сватбата: незабавно сте се почувствали сродни души и двамата сте желали спокойни старини.

След сватбата: привличането сред вас е толкоз мощно, че просто си четете мислите.

Възможни проблеми: усетите, заниманията и желанията ви са толкоз сходни, че от време на време се плашите от това.

Съвет: не търсете под вола теле и не се опасявайте, а просто се наслаждавайте на живота!

Сватба в знака на Лъв: (22.07–22.08)

Преди сватбата: имали сте същински главозамайващ разказ.И не сте имали никакви подозрения, че сте срещнала индивида на фантазиите си.

След сватбата: връзките ви са освен сантиментални, само че и интелектуални. Връзката ви се отличава с същинска лоялност и дълбока искреност. В спалнята ви царува пристрастеност и не се страхувате самоуверено да говорите за желанията си.

Възможни проблеми: доста е значимо да не се преструвате, че сте влюбена. Трябва да закрепите същинските си откровени усеща с едно дете.

Съвет: с цел да не разочаровате колегата си, постарайте се да не му налагате волята си.

Сватба в знака на Дева: (22.08–22.09)

Преди брака: до колегата си се чувствате предпазена. И за двама ви е значима стабилността и увереността.

След сватбата: имате отлична опция да създадете образцово семейство. В брака не летите в облаците, а сте стъпили крепко на земята. И двамата сте доста правилни и предани, по тази причина и връзката ви не е застрашена от грозни подиуми на ревнивост. Страстта при вас не е най-важното и гледате на секса като осъществяване на съпружеските си отговорности.

Възможни проблеми: в случай че не спрете да разказвате на колегата си в детайлности за всяка секунда от деня си, рискувате връзките ви доста бързо да станат скучни.

Сватба в знака на Везни: (22.09–23.10)

Преди брака: харесали сте се, тъй като усетите ви на практика съответстват. Във връзката ви всичко е издигнато върху равенството.

След брака: постоянно се стремите да бъдете на висота. Ще посещавате много постоянно разнообразни значими мероприятия. И двамата се интересувате доста от другите, само че не постоянно зад този интерес се крият откровени подбуди.

Отношенията ви са чувствени и прочувствени. Често вършиме похвали на колегата си, а той не стопира да се стреми да ви изненадва.

Възможни проблеми: в случай че и двамата не се научите да вършиме взаимни отстъпки, ви чакат много комплицирани обстановки.

Съвет: проявявайте деликатност и не правете кавги. Постарайте се да запазите имиджа на фамилията си при всички условия.

Сватба в знака на Скорпион: (23.10–21.11)

Преди сватбата: привлечени сте един към различен като с магнит. Връзката ви е обгърната в тайнственост и е нажежена до краен лимит.

След сватбата: всеки ден ще ви чака ново премеждие. Сякаш играете театър за двама и в него има всичко: деликатност, изпепеляваща пристрастеност и безумна ревнивост. Ще запомните този брак дълго време.

Страстта, която изпитвате, няма граници. Любовта за вас е някакъв тайнствен обред, който би трябвало да се организира всеки ден.

Възможни проблеми: рано или късно тези бурни връзки ще стартират да ви тежат и ще ви се прииска да се освободите от оковите.

Съвет: в случай че желаете бракът да продължи постоянно, запасете се с самообладание. Бъдете подготвени да получите от колегата си всичко, единствено не и успокоение и комфорт.

Сватба в знака на Стрелец: (21.11–21.12)

Преди сватбата: познанството ви бързо е прераснало в прелестен романс. И двамата получавате голямо наслаждение от връзките си.

След сватбата: продължавате да пътешествате, да разширявате границите на кръгозора си, да се учите и да учите. И това ще продължи вечно.

В леглото всякога измисляте нещо ново. А основен признак на любовното ви свещенодействие са ароматните свещи и листенца от рози, разпилени по цялата спалня.

Възможни проблеми: доста е значимо още през цялото време да определите границите на свободата си. Идеалният ви съюз може да бъде опустошен от любовен триъгълник.

Съвет: правете си фамилни вечеринки, ходете на посетители и пътувайте колкото се може по-често. Само яркият и кондензиран с страсти живот ще разреши на брака ви да бъде дълъг и благополучен.

Сватба в знака на Козирог: (21.12–20.01)

Преди сватбата: взирали сте се един в различен дълго време, преди да се решите на брак.

След сватбата: и двамата прелестно знаете какво желаете от живота и от индивида до себе си. Въпросите, които касаят взаимното ви бъдеще, са получили отговор доста по-рано. Разкривате се един пред различен и даже си позволявате екстравагантни действия. Нощите ви са осъществяване с същинска деликатност и грижа за колегата.

Възможни проблеми: единствено 100-процентовата убеденост в връзките ще разреши на съюза ви да продължи постоянно. Никога не лъжете колегата си!

Съвет: не предавайте ползите си и постоянно следвайте начертания курс.

Сватба в знака Водолей: (20.01–19.02)

Преди брака: връзката ви е почнала ненадейно и автентично. И двамата сте самостоятелни и свободолюбиви и това ви сплотява доста мощно. Но преди да стигнете до олтара, пробвайте просто да поживеете малко дружно.

След сватбата: дружбата в фамилията ви стои преди всичко. Постоянно отмаряте с другари, дружно мечтаете за бъдещето и във всичко намирате особени знаци и знаци.

В леглото не успявате да реализирате огромна част от концепциите си поради вдървеност. Постарайте се да се избавите от нея!

Възможни проблеми: и двамата сте склонни да се идеализирате и постоянно ви се постанова да не бъдете себе си, с цел да не разочаровате индивида до себе си.

Съвет: отнасяйте се с внимание към концепциите на другия.

Сватба в знака на Риби: (19.02–20.03)

Преди сватбата: в миналото сте нарисували облика на идеалния за вас сътрудник. С този измамлив облик сте почнала да се срещате. Постарайте се да не се разочаровате в възприятията си.

След сватбата: разбирате се с половин дума и бдите с огромна деликатност един над различен, написа jenata.blitz.bg. Ако той е направил неправилна стъпка, вие постоянно му давате втори късмет, с цел да поправи грешката си.

В никакъв случай не критикувайте колегата си по интимни въпроси. И двамата обичате ласките и нежните целувки.

Възможни проблеми: бракът ви е една голяма заблуда. Ако ви харесва страданието - ще страдате постоянно. Ако решите да обичате постоянно - по този начин и ще бъде!

Съвет: понякога оставайте сами, с цел да може сътрудникът ви да стартира да ви липсва.

Надяваме се, че сме съумели да ви помогнем да определите " вярната " дата за сватбата си. А в случай че тя към този момент е отминала - да разберете в какво направление би трябвало да развивате връзките си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР