Брадли Уолш, известен най-вече с водещия на The Chase и

...
Брадли Уолш, известен най-вече с водещия на The Chase и
Коментари Харесай

Зашеметяващата нетна стойност на водещия на BBC Gladiators Барни Уолш след присъединяването му към актьорския състав на Casualty

Брадли Уолш, прочут най-много с водещия на The Chase и Blankety Blank на BBC, е огромно име в малкия екран. Сега синът му Барни Уолш също си основава име.

Барни, единственото дете на Брадли от някогашната брачна половинка Дона Дерби, в този момент е хазаин на рестартираното шоу Gladiators с известния си татко. След като учи театрални изкуства в Лондонското учебно заведение за музика и драма Guildhall, Барни стартира с дребни телевизионни функции в шоута като Doctors, Death in Paradise и Law and Order: UK.

Той също е прочут с ролята си на Камерън Микелтуейт в драмата на BBC Casualty. През пролетта на 2023 година той се причисли към актьорския състав в ролята на здравната сестра Камерън, за която беше мъчно да се приспособи към натовареното незабавно поделение.

Барни мина от дребния към огромния екран, участвайки в хитови филми като Крал Артур: Легенда за меча. Той не е новак в телевизионното показване - макар че " Гладиатори " е първото му шоу с татко му, той има доста опит. Той работи като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР