Брадавици – представляват доброкачествени израстъци по кожата, които се появяват,

...
Брадавици – представляват доброкачествени израстъци по кожата, които се появяват,
Коментари Харесай

Премахване на брадавици – лесно и евтино с природни средства

Брадавици – съставляват доброкачествени израстъци по кожата, които се появяват, когато HPV вирусът инфектира най-горния пласт на кожата.
Съществуват над 60 варианта човешки папиломни вируси, наричани още HPV вируси, които засягат кожата и лигавиците. Някои от тях способстват за появяването на брадавици по кожата. Тези вируси проникват надълбоко в кожата и наподобяват на драскотини, само че се разрастват бързо и образуват брадавици. Обикновено те се появяват по ръцете.
В множеството случаи брадавиците имат същия цвят както цвета на кожата. Те не са рискови за здравето, само че не наподобяват красиво.
Брадавиците се появяват постоянно под мишниците, в региона на слабините, шията, под гърдите, стомаха, клепачите и при по-възрастни хора.

Понякога те могат да провокират кървене и да болят, трансформирайки се в сериозен проблем за нас.
С придвижване на възрастта, размерът и броят на брадавиците се усилва. Най-подходящото време за премахване на брадавиците е есента, пролетта, зимата и не толкоз слънчевото време.
Прилагат се няколко метода за унищожаване на брадавици, като електрокоагулация, лазер, радиохирургия. Също по този начин добър резултат има приемането на антибиотици в продължение на 5 дни и отлична хигиена.

Причиняващите дискомфорт брадавици могат да се лекуват и в домашни условия. Единственият проблем при самолечението е, че от време на време някои типове рак на кожата доста наподобяват на елементарни брадавици.
Защо би трябвало да търпите дискомфорта породен от брадавиците, откакто можете да ги премахнете единствено за седмица и то с помощта само на един естествен артикул.
Как да употребявате ябълков оцет за унищожаване на брадавици?

Ябълковият оцет е най-хубавото естествено лекарство в битката с брадавиците. Той сполучливо лекува и отстранява брадавици. Той има киселинност, която оказва помощ за справяне с брадавиците.
Не го използвайте за отнасяне на брадавиците, намиращи се на клепачите и към очите ви!
Как да излекувате брадавици благодарение на ябълков оцет
. Измийте лицето си с мек сапун и вода.

. Намокрете брадавицата с вода и след 15 минути я изтъркайте с четка за зъби, след което изсушете.
. Накиснете в ябълков оцет памучен тампон и го наложете върху брадавицата. Закрепете тампона с бинт или лепенка.
. След 15 минути, изплакнете с вода.
. Повтаряйте тази процедура 3 пъти дневно в продължение на една седмица.
. Брадавицата ще промени цвета си, ще потъмнее и най-после ще падне.

. В взаимозависимост от размера на брадавицата е допустимо на мястото й да се появи белег. За да избегнете това, използвайте алое вера или крем от невен.
. Даже и в случай че доброкачественото образувание не е надълбоко, още веднъж бъдете деликатни!
Инфо: отбаба

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР