Брадата, както е по-известен мъжът в столичния ъндърграунд, напоследък бръмчи

...
Брадата, както е по-известен мъжът в столичния ъндърграунд, напоследък бръмчи
Коментари Харесай

Братът на Катето Евро си поръчва си по три арабчета от „Малкия Багдад“ в София

Брадата, както е по-известен мъжът в столичния ъндърграунд, в последно време бръмчи из дребния Багдад – карето към халите и Лъвов мост, в компанията на млади арабски момчета.
„ Онзи ден видях Пепи с три арабски хлапета. Не знам къде ги беше повел, само че надали да им предава уроци по български “, споделя пред изданието остарял прочут на Катето от мътните години на прехода.

В последните години Петър се беше покрил, откакто против него потегли дело за убийството на 77-годишен пенсионер. Петър сгази покрай Съдебната палата старецът и прокуратурата му заведе дело. Само експертизите се точиха повече от година. По време на сакътлъка Пепи е бил в интервал на пробация.

Той е известна издънка на семейството си, фамозен столичен педофил, който води дребни момченца на тавана си на ул. Венелин. През 2004г., Петър Евро за малко да изгори, откакто не заловен да блудства с малолетни, а при обиск в дома му, ченгетата откриха и опиати. Според криминалистите Пепи склонявал 14 годишни момчета към полови връзки с него. Тогава в дома му служителите на реда откриха и търсения 15-годишен Виктор, който месец по-рано бе избягал от възпитателно учебно заведение. Момчето задоволявало половия вкус на Петър, против което получавало 5 лв. дневни.

В последна сметка обаче братът на Катето Евро се размина единствено с пробация. Срещу него отхвърлиха да свидетелстват 4 момчета на възраст сред 13 и 15 години, които признаха, че са правили секс с него, само че той не гои е насилвал.

Катерина Евро също има пръст в обърканата половост на брат си. Като дребен го обличала в женски облекла, защото желала да има сестра. Като бил на 6 годинки тя ми дала лев и петдесет, да се разноски по бул. Толбухин с пъстра рокля и токчета.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР