Брадата е съществувала, за да предпазва мъжете от големите студове.

...
Брадата е съществувала, за да предпазва мъжете от големите студове.
Коментари Харесай

Бради, които са достойни за рекордите на Гинес

Брадата е съществувала, с цел да защищава мъжете от огромните студове. Но през днешния ден това не е нужно. Въпреки това няколко индивида са разкрили смисъла на живота си в своята брада. Вижте ги:

Най-дългата брада в света

Индиецът Сарван Сингх има брада с дължина е 2,36 метра. Той от дълго време не живее в родината си, а преподава музика в учебното заведение в Съри, канадската провинция Британска Колумбия.
 брада
Най-дългите мустаци

Отново индиец е индивидът с най-дългите мустаци в света – 4, 26 метра. Това е Рам Синг Чаухан .

Най-тежък товар, вдигнат с брада

Антанас Контримас от Литва държи върха за покачване на най-тежък товар с брадата си. Той съумява да вдигне водещата на турско предаване за върхове, която била 63.8 кг и да я задържи 5 секунди.
 брада
Брада от пчели

Канадец сложи нов международен връх по устойчивост с така наречен „ брада от пчели ”. Хуан Карлос Ортис устоя 61 минути с лице, покрито с инсекти. Така смелчагата, който работи в пчелна плантация в Онтарио, усъвършенства досегашния връх с осем минути.

По време на целия опит Ортис стои имобилен, макар че е жилнат два пъти.
 брада
Жената с най-дълга брада в света

Харнаам Каур е приета за най-младата представителка на своя пол в света с най-дълга брада. Тя страда от заболяване то синдром на поликистозните яйчници. Един от признаците на болестта е нарастването на количеството на мъжките полови хормони в кръвта, което на собствен ред може да докара до прекален напредък на космите на лицето.

Още за мъжката брада:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР