Брад Пит участва в будистки ритуал в Япония, пише Дейли

...
Брад Пит участва в будистки ритуал в Япония, пише Дейли
Коментари Харесай

Брад Пит участва в будистки ритуал срещу лош късмет

Брад Пит взе участие в будистки обред в Япония, написа " Дейли мейл ".

По думите му артистът е бил надълбоко разчувстван от церемонията, на която монаси се помолили за новия му филм и направили обред против неприятен шанс.

Това става дни преди " Убийствен трен " да бъде пуснат по кината в Япония.

Във кино лентата героят на Брад Пит е с пословично неприятен шанс, а действието се развива във високоскоростен трен, който се движи през Япония.

Заедно с Брад Пит в ритуала участваха и режисьорът Дейвид Лийч, както и артистът Арън Тейлър-Джонсън.

Събирането на петима наемни убийци в " Убийствен трен " на Дейвид Лийч продължава да притегля най-вече феновете в кината у нас, сочат систематизираните данни, представени от Българска телеграфна агенция. Създаденият по романа на Котаро Исака " Maria Beetle " филм, чието деяние се развива главно във влака сред Токио и Киото, е към този момент трета седмица по екраните и има 32 932 фенове и 366 505 лв. доходи от билетите им.

На второ място е премиерата от предходната седмица - драмата " Където пеят раците " по нашумялата книга на Дилия Оуенс от 2018 година. Наситеният с доста речни картини от Северна Каролина филм, в който отгледано измежду мочурищата момиче среща и любовта, и отмъщението, е гледан от 3 991 фенове и е с 40 340 лв. доходи за първите три дни у нас.

Втората премиера от предишния уикенд - " Не! " е на трета позиция. Фантастиката за протичащото се в малко изолирано градче в Калифорния, където се развива страховито извънземно събитие, е гледана от 3 122 фенове и има 34 611 лв. доходи.

Четвърти по ред измежду най-гледаните филми е анимацията " Миньоните 2 ". Предисторията на предишния филм от 2015 година, в която миньоните се срещат с 12-годишния Гру, искащ да се включи в " Злите шест ", е втори месец в кината и има 212 964 фенове и 2 112 828 лв. доходи.

На пета позиция е друга анимация - " DC Лигата на супер-любимците ". Спасяването на Супермен и останалите от Лигата на справедливостта от неглижираните Ейс, ПиБи, Мертон, Чип и Крипто е месец на екраните и регистрира 39 056 фенове плюс 356 293 лв. доходи.

Шесто място е за " Звярът " с Идрис Елба в основната роля. Справянето на татко с две дъщери с голям освирепял лъв, който преследва хора, е гледано от 10 196 фенове и има 103 850 лв. доходи за десетте дни в кината.

Трета премиера от предишния уикенд - " Капитан Саблезъб и Магическият елмаз " е на седмо място. Норвежката анимация за антична легенда за съществуването на античен елмаз, който извършва стремежи при пълнолуние и търсенето му от капитан Саблезъб, е проследена от 2 576 фенове и регистрира 22 208 лв. доходи.

Осма позиция заема " Тор: Любов и гръмотевици " - четвърти филм от сагата " Тор ". Сблъсъкът сред Тор и Гор, както и появяването на нов воин, владеещ силата на чука Мьолнир, е съвсем втори месец в кината, като са го гледали 117 818 фенове и има 1 422 695 лв. доходи.

На девето място е българският " Завръщане 2 ", който е по кината от средата на февруари тази година. Събирането на групата другари още веднъж, с цел да оказват помощ за спасяването на незастроен плаж, е гледано от към този момент 84 715 фенове и има 843 408 лв. доходи.

Десета позиция заема различен български филм - комедията " Бай Иван: Филмът ", основан по книгата " Светът на Ванката - Ваканцията " на Димитър Кирязов и Силвия Йорданова. Популярният и от Ютюб-канала " Светът на Ванката " воин е гледан на огромния екран от 164 881 фенове и има 1 451 406 лв. доходи от билетите им за времето от декември предходната година до през днешния ден.

Миналия уикенд в киносалоните са били 33 724 фенове. Миналата година по същото време в салоните са били 45 203 души.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР