Брад Пит ще участва в последния филм на сценариста и

...
Брад Пит ще участва в последния филм на сценариста и
Коментари Харесай

Брад Пит ще участва в последния филм на Тарантино

Брад Пит ще взе участие в последния филм на сценариста и режисьор Куентин Тарантино " The Movie Critic " ( " Филмовият критик " ), който ще споделя историята на кино критик в Калифорния от 70-те, оповестяват американските медии. Засега е е ясно каква роля ще играе артистът.  

От дълго време се спекулира какъв ще бъде десетият и финален филм на  Тарантино. От изданието Deadline обаче евентуално знаят малко повече за това кой ще взе участие във кино лентата. Според техни информации не какъв да е, а самият Брад Пит ще се включи в последния план на Куентин Тарантино.

Двамата се познават чудесно и имат задоволително опит в взаимната работа, като до момента са работили дружно в три кино лентата. Запознават се още през 1993 година в " Истински романс ", където Тарантино е сценарист.

По-късно Пит взе участие с основна роля в " Гадни копилета " от 2008 година и десетилетие по-късно взима " Оскар " за поддържаща роля в " Имало едно време в Холивуд " от 2019 година



Няма по какъв начин да знаем какво присъединяване би имал Пит в The Movie Critic, само че то надали ще бъде нищожно, имайки поради връзките сред двамата. Тарантино нееднократно го е определял като " една от последните останали кино звезди на огромния екран ".

Въпросът е, че Пит сигурно ще бъде ангажиран в огромна част от тази година. В момента той се е заел със спортната драма за Формула 1 на режисьора Джоузеф Косински.

Спекулации за това какво ще съставлява The Movie Critic има от най-малко 4-5 години. Тарантино постоянно е бил нищожен в даването на елементи и едвам през май предходната година си разреши да каже малко повече по време на филмовия фестивал в Кан.

Там режисьорът споделя, че действието ще се развива през 1977 година в Калифорния, а цялата история е въодушевена от " човек, който в действителност е живял, писал е ревюта на филми в порно списание, само че в никакъв случай не става прочут. "



Отново съгласно Deadline, става въпрос за времето, когато Тарантино е бил младеж и работата му е била да зарежда вендинг машини за списания.

" Всички останали неща бяха прекомерно гадни за четене, само че въпреки всичко имаше един порно парцал с в действителност забавна кино колонка ", споделя той пред журналиста Баз Бамигбой.

Очевидно във въпросното списание е имало кино критик със характерен и язвителен жанр на писане, който очевидно е допаднал извънредно доста на Тарантино, че да направи цялостен филм около него съвсем пет десетилетия по-късно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР