Брад Пит се засякъл с бащата и брата на бившата

...
Брад Пит се засякъл с бащата и брата на бившата
Коментари Харесай

Неприятна ситуация: Брад Пит се засече с бащата и брата на Анджелина Джоли

Брад Пит се засякъл с бащата и брата на някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли на галерия в Бевърли Хилс, на която участвал с новата си обичана Инес де Рамон, написа The Sun, базирайки се на очевидци.

„ Много хора видяха какъв брой неловко е за Брад да бъде в една стая със фамилията на Анджи. Това беше малко място. “ Според осведомени Пит не е знаел, че Джон Войт и Джеймс Хейвън също ще участват на събитието. До спор обаче не се стигна. " Джеймс беше отзивчив и видя Брад, само че не ги видях да си приказват. Те стояха надалеч един от различен по време на събитието и разговаряха с другари ", твърди свидетел.

Братът на Анджелина Джоли Джеймс Хейвън преди беше доста непосредствен със сестра си. В началото на кариерата си те постоянно посещаваха събития дружно и даже влизаха в кавги: мнозина смятаха, че връзката им не наподобява на фамилна - по-специално заради навика им да се целуват по устните на аления килим. Хейвън също сподели по-рано, че поддържа сестра си в борбата й против някогашния й брачен партньор за настойничество над децата им.

Пит и Джоли имат шест деца, в това число три биологични. В същото време, съгласно Daily Mail, след развода с Пит връзките сред Джеймс и Анджелина станаха доста по-хладни, макар че повода за това не се прецизира.

Връзката с Инес де Рамон стана първият сериозен разказ на Пит след развода му с Джоли през 2019 година В същото време той не бърза да я запознае с децата си: опасява се, че това ще скапе още повече връзките му с Анджелина. Джоли от своя страна искаше преди този момент да се срещне с Инес де Рамон и да я предизвести за Пит, само че дали тази среща в последна сметка се е състояла, не е известно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР