Брад Пит признава, че щом става дума за грижа за

...
Брад Пит признава, че щом става дума за грижа за
Коментари Харесай

И Брад Пит със собствена марка козметика

Брад Пит признава, че щом става дума за грижа за кожата, преди е имал селски нрав - едно бързо измиване на лицето със сапун и туйто. Сега към този момент обаче отношението му към грижата за кожата е напълно друго. И смяната е пристигнала с помощта на някогашната му - Гуинет Полтроу.
 Брад Пит, Sara Hilden Art Museum и по какъв начин артистът направи галерия като ваятел във Финландия
Скритият (и изцяло неочакван) гений на Брад Пит

Подобаващ дебют в напълно ново занятие

Актьорът споделя, че в този момент доста му подхожда методът, по който тя развива Goop - личната си козметична марка. А връщайки се обратно във времето пък прави оценка обстоятелството, че тъкмо тя е била първият човек, който го е научил, че е добре да си мие лицето по два пъти дневно.

Това обаче са единствено част от нещата, които Брад Пит споделя в изявление за английското издание на списание Vogue при оповестяването на новия бизнес, с който се е захванал, а точно - козметичният. Да, тъкмо по този начин, огромната вест е, че Брад Пит пуска на пазара своя лична марка козметика.

Тя носи името Le Domaine Skincare и както и самото то подсказва, а и артистът удостоверява - за основаването на продуктите се употребяват антиоксиданти въз основата на грозде от Chateau Miraval - личната му винарна. Новия си бизнес Брад Пит развива благодарение на семейство лозари. Така той съчетава знанията и любовта си към виното с новия си опит в грижата за кожата, воден от концепцията да пусне на пазара артикули, които в действителност работят.

По-нататък в изявлението артистът споделя повече за Le Domaine Skincare, както и за личната си грижа за кожата, която към този момент следва прецизно от години.

Пит споделя, че е напълно наясно, че пазарът към този момент е залят от друга козметика, само че това въобще не го е отказало от упоритостта и самият той да се захване с практическата част на този бизнес и да пусне лична линия. Още по-убеден с триумфа си се усеща щом персонално тества продуктите. След тестването им той просто е останал удивен от положителните резултати и тъкмо поради това си е коствало да продължи напред. Така, на бял свят към този момент има и козметична марка, основана и тествана персонално от самия Брад Пит.

Още по-любопитното за Le Domaine Skincare е, че не е прецизно ориентирана към създаването на артикули с противостареещ резултат, а и всички те са предопределени за прилагане както от дами, по този начин и от мъже.

За Пит грижата за кожата е значима и не трябва да се категоризира единствено като женско занятие. Той даже дава образец на мъжете със самия себе си и разкрива по какъв начин поддържа кожата на лицето си здрава и чиста. " Измивам се заран, нанасям си серума, нанасям си дневния крем и съм подготвен. " Звучи елементарно и просто, като детска игра. Хубаво е също, че толкоз малко старания се изискват и за нощната грижа. Преди лягане Пит още веднъж измива лицето си, поставя си серум, също и крем, само че този път нощен. И това е всичко.

Брад Пит и Марго Роби се впускат в неспирни купони

Трейлър на " Вавилон "

Лиси си, че на артистът му се получава с лекост да наподобява добре, и то с малко артикули. Едва три са те на брой в сбирката на Le Domaine Skincare - серум, крем и емулсия за лице. Но за хубостта цената постоянно е висока, както евентуално сме чували. Такъв е казусът и с продуктите на Брад Пит, които костват сред 80 и 380 $. Те към този момент могат да бъдат поръчани онлайн, а доставките стартират от 1 октомври, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР