Брад Пит не е перфектен. Въпреки че много от нас

...
Брад Пит не е перфектен. Въпреки че много от нас
Коментари Харесай

Списъкът на Брад Пит

Брад Пит не е съвършен. Въпреки че доста от нас незабавно биха почнали спор по този въпрос. Като всеки естествен човек, и той си има слаби страни, както и хора, които не харесва. Оказва се, че носителят на Оскар даже си води лист с артисти, с които не желае да работи.

" Мисля, че той е отворил нова глава от живота си ", разкрива пред Variety Арън Тейлър-Джонсън по време на филмовия фестивал в Локарно в Швейцария.

" Пит е непретенциозен и общителен, а в подмяна чака същото и от сътрудниците си. Просто желае да помогне светът да бъде едно ярко и щастливо място и да бъде измежду хора, с които да си прекарва добре ", изяснява още артистът.

А един от методите да се обкръжим с приятна компания е като сами си я подберем. Точно както Брад Пит прави. 

Така съгласно него " ако работим с доста артисти, след известно време ще стигнем до следното умозаключение: " Определено в никакъв случай повече няма да работя с този човек ". Брад има лист с " положителни " артисти и лист с такива, които " не костват ", казва още Арън.

Именно последният филм, в който русокосият американец взе участие, събира още куп звезди на снимачната площадка. В " Убийствен трен " можем да забележим невероятната игра на Брайън Тайри Хенри, Сандра Бълок, Джоуи Кинг, Зази Бийц, Майкъл Шанън, Андрю Коджи и други

В ролята на наемен палач, прочут като Калинката, Брад Пит демонстрира забележителни умения по време на каскадите. Лично той изпълнява 95% от личните си физически каскади и завършва продукцията без никакви " военни рани ". За разлика от своя сътрудник Арън, който по време на една от бойните подиуми наранява ръката си, поради което прекарва нощта в болница.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР