Брад Пит може би има нова дама на сърцето си.

...
Брад Пит може би има нова дама на сърцето си.
Коментари Харесай

Брад Пит излезе на вечеря с нова тръпка

Брад Пит може би има нова дама на сърцето си. Очевидци настояват, че 57-годишният артист е бил видян на среща с някогашната брачна половинка на сътрудника си Джак Озбърн - Лиса Стели.

Двамата бяха засечени в хотел " Bel Air " през уикенда от всемирски хроникьори, които незабавно разпространиха новината, написа life.dir.bg, цитирайки Radaronline. Те споделят, че са 99 % сигурни, че са били Пит и Стели.

Мълвата за тяхната връзка идва в миг, когато стана ясно, че някогашната му жена Анджелина Джоли се среща с някогашния си брачен партньор - артиста Джони Лий Милър, и декларира, че е подготвена за нови любовни завършения, без да държи на обвързване.

Брад и Лиса вечеряли в ресторанта на хотела, а след това следите им се губят. Може да си тръгнали и всеки да е поел пътя си, а може ида имат спекулация, пишат западните медии, защото са изглеждали очевидно удовлетворени да са дружно.

Лиза също е многодетна майка. Брад и Джоли, както се знае имат куп дечурлига. Лиса подписа брак с Озбърн през 2012 година През май 2018 година подаде молба за бракоразвод единствено три месеца откакто роди третото им дете.

Най-голямото им е Пърл на 9, по-късно се появява Анди на 6, и най-после Мини, на 3 годинки.

След раздялата с Озбърн, тя имаше връзка за близо година с различен мъж. 35-годишната Лиса е актриса, само че има малко участия в киното.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР