Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха 2023 г. в

...
Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха 2023 г. в
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха заедно Нова година в Мексико

Брад Пит и Инес де Рамон посрещнаха 2023 година в Мексико!

Двойката дойде в Кабо Сан Лукас преди празничния уикенд и отпразнува дружно новогодишната нощ в известната туристическа дестинация на мексиканския полуостров Баха Калифорния.

" Те се срещат и се забавляват ", споделя източник пред „ People ”. " Всичко при тях е наред. Няма стрес. Брад се любува на това. "

Източник добави, че 59-годишният артист " сега не се среща с никого другиго " с изключение на с 32-годишната дизайнерка на бижута. " Той прекарва повече време с Инес ", сподели източникът. " Той е доста благополучен. "

Тяхното бягство се случва малко по-малко от две седмици, откакто де Рамон се причисли към Пит, с цел да отпразнува 59-ия му рожден ден в Холивуд.
 

— DTN NEWS (@DTNNEWUpdates)
През ноември „ People ” удостовери, че Пит и де Рамон " се срещат от няколко месеца " . За първи път двамата бяха снимани дружно на 13 ноември дружно със Синди Крауфорд и Ранде Гербер зад кулисите на концерта на Боно в спектакъл " Орфей " в Лос Анджелис.

Според тогавашен източник, носителят на " Оскар " " в действителност е влюбен " в де Рамон, която се раздели със брачна половинка си, звездата от " Дневниците на вампира " Пол Уесли, по-рано през 2022 година

Де Рамон придружаваше Пит на афтърпартито за новия му филм " Вавилон " на 15 декември. След това източник от стилната промишленост, непосредствен до де Рамон, съобщи, че Пит " очевидно доста си пада по нея, като се има поради, че я докара на премиерата си ".

" Инес сподели, че Брад е доста благ ", продължава вътрешният източник, като означи, че двойката " възнамерява да прекара новогодишната нощ дружно ".
Междувременно източник, непосредствен до Пит, съобщи пред изданието, че двойката " се среща и е щастлива ", като добави: " Все още не е съществено, само че той се усеща добре и се забавляват дружно. "
                 

Актьорът от Bullet Train " се радва на срещите си с Инес " и те " излизат, когато не са заети ".
                 

" Инес е занимателна и общителна. Те прекарват отлично времето си дружно. Правят си независими срещи, само че и групови срещи с другари ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР