Брад Пит и Джордж Клуни несъмнено са сред най-харесваните съвременни

...
Брад Пит и Джордж Клуни несъмнено са сред най-харесваните съвременни
Коментари Харесай

Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно на екран

Брад Пит и Джордж Клуни безспорно са измежду най-харесваните модерни артисти в Холивуд и сме имали удоволствието дори да ги гледаме рамо да рамо на екран. Двамата са си партнирали в " Изгори след прочитане " (2008 г.), " Самопризнанията на един рисков разум " (2002 г.), както и в три от филмите за " Бандата на Оушън " сред 2001 и 2007 година
 Джордж и Амал Клуни и Le Canadel - новият им първокласен парцел в южна Франция
Ще има ли смяна за семейство Клуни

Какво породи тези подозрения

Сега, години по-късно, още веднъж ще забележим  и  заедно на екран. Филмът, който даже към този момент се снима в Ню Йорк и други местоположения, е озаглавен Wolfs и е написан и режисиран от Джон Уотс, прочут с работата си по " Спайдърмен: Завръщане вкъщи ".

За Wolfs на Apple Studios към този момент знаем, че е трилър, който слага в центъра на сюжета си двама медиатори, принудени да работят дружно по една и съща задача. Във кино лентата  и  ще си партнират и с актрисата Ейми Райън.

" Wolfs беше прелъстителен план и двамата демонстрираха същински интерес към него. Вълнуват се за кино лентата и се любуват пъклен доста, до момента в който тече времето до премиерата ", издава източник на People.

По думите му двамата артисти са " другари вечно " и се харесват и почитат един различен, без значение какъв брой години са минали сред работата им дружно. " Познават се отдавна и са щастливи да работят дружно по този филм ", добавя информаторът.

Пред декември предходната година самият  е споделил пред Entertainment Tonight, че разчувствуван да работи още веднъж с. Когато през октомври 2021 година пък е бил запитан за взаимната им работа по различен план, Клуни се е пошегувал, че Пит явно е бил " най-евтиният от наличните артисти ".
 Анджелина Джоли отново съумя да вбеси Брад Пит
Анджелина Джоли отново съумя да вбеси Брад Пит

Chateau Miraval продължава да е на дневен ред

" Той ми е другар и си прекарваме в действителност добре дружно. Очаквам с неспокойствие ", споделя също тогава Джордж Клуни пред People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР