Брад Пит, една от звездите на филма Вавилон на режисьора

...
Брад Пит, една от звездите на филма Вавилон на режисьора
Коментари Харесай

Холивуд е загърбил наркотиците, казват звездите от филма Вавилон

Брад Пит, една от звездите на кино лентата " Вавилон " на режисьора Деймиън Шазел. Снимка: АП
Следвайте " Гласове " в.

Холивуд значително е обърнал страницата на крайностите, свързани с опиатите, споделят Брад Пит и Марго Роби, звездите на кино лентата " Вавилон ", отдаден на хедонистичния метод на живот в Меката на киното през 20-те години на предишния век, който влиза в конкуренцията за премиите " Оскар ", съобщи Франс прес. 
Дългоочакваният филм на " Парамаунт ", режисиран от Деймиън Шазел ( " La La Land ", " Камшичен удар " ), беше прожектиран пред критици за първи път в понеделник вечерта в американската Академия за кинематографично изкуство и просвета в Лос Анджелис, която всяка година връчва влиятелните оценки. 
Тоби Магуайър и Джийн Смарт също вземат участие в лентата, описваща орисите на най-вече измислени холивудски артисти и режисьори, които се пробват да създадат прехода от немите към говорещите филми, само че също по този начин и метода на живот с диви празненства, поръсени с кокаин.

" Днес в Холивуд има доста по-малко опиати ", сподели Марго Роби, запитана по време на полемика след прожекцията дали филмът я кара да изпитва носталгия по така наречен " златна епоха " на киноиндустрията.
" За страдание е истина ", пошегува се на собствен ред Брад Пит.
" Вавилон " е един от последните претенденти за " Оскар ", показани на киноакадемията. Филмът ще излезе на екран в Северна Америка на 23 декември - в точния момент, с цел да предстои на избиране за конкуренцията за оценките, които ще бъдат връчени през март идната година.
Слонове и топлес танцьорки
Деймиън Шазел влезе в историята на киното през 2017 година, когато на 32 години стана най-младият притежател на режисьорски " Оскар ", присъден му за неговата ода за холивудските мюзикъли " La La Land ". Преди това филмът му " Камшичен удар " (2014) беше номиниран за премията на американската киноакадемия за най-хубав сюжет.
В продължение на три часа " Вавилон " споделя за Лос Анджелис от 20-те и 30-те години на предишния век, за обилните празненства със слонове и топлес танцьорки и за скъпоструващите фотоси в калифорнийската пустиня.
Филмът се занимава и с расизма, както и с опустошителния резултат на бързите софтуерни промени върху звездите на нямото кино, някои от които стават ненужни безусловно за една нощ.
Деймиън Шазел изяснява, че е почерпил ентусиазъм от прочетеното за " необичайно събитие в края на 20-те години на предишния век, когато се появява зараза от самоубийства, смъртни случаи, които наподобява са дължат на свръхдоза опиати. 
Явлението съответствува с прехода на Холивуд към говорещите филми и му придава " жесток образ ", споделя режисьорът, чиито облици са основани на няколко действителни кинозвезди и магнати от това време. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
14 Ное 2022106609 Ное 2022104908 Ное 202222421 Окт 2022138618 Окт 202256118 Окт 2022798КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022160615 Ное 202219116 Ное 2022024 Sep 20222716
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР