Брад Пит е подал иск в съда, за да спре

...
Брад Пит е подал иск в съда, за да спре
Коментари Харесай

Защо Брад Пит пак съди Анджелина Джоли? Ще успее ли този път?

Брад Пит е подал иск в съда, с цел да спре следващата провокация на някогашната си към този момент брачна половинка - актрисата Анджелина Джоли.

Оказва се, че Джоли се е пробвала скрито да продаде своята част от винарната им на съветски паралия. Анджелина желала доста ниска цена за парцела за да подкопае бизнеса на някогашната си половинка.

Според правосъдни документи, до които е получило достъп изданието Entertainment Tonight, Пит съди Джоли за продажбата на винарната към замъка им Chateau Miraval, на която той е съсобственик, на съветския олигарх Юри Шефлер. Освен парични компенсации, артистът желае тя да заплати правосъдните разходи, както и продажбата да бъде анулирана.

Двойката купи френската винарна през 2008 година, а Пит твърди, че е вложил в нея доста средства и време през годините.

Макар да признава, че Джоли е вложила 40% от покупната цена от 28,4 милиона $, Пит декларира, че само той е виновен за триумфа на винарната. 58-годишният артист твърди също, че съгласно изискванията на развода им, финализиран през 2019 година, двойката има реализирано „ взаимно схващане “, че нито един от двамата не може да продаде своя дял от винарната без единодушието на другия.

В обособен иск от юли 2021 година Джоли декларира пред арбитър, че е постигнала съглашение да продаде своя дял на неназовано лице, което Пит се е съгласил да прегледа през септември. Актьорът обаче твърди, че съгласно тяхното „ взаимно единодушие “ е трябвало да му бъде обещано право на отвод, което не е получил...

Пит декларира още, че Джоли в никакъв случай не е получавала неговото единодушие да продължи с продажбата и съзнателно не е споделила с някогашния си брачен партньор изискванията по договорката.

Актьорът твърди също, че не е бил в положение да ръководи Chateau Miraval по разпоредбите на Шефлър. „ Мнимата продажба лишава Пит от правото му да се любува на персоналния си дом и да следи бизнеса, който е развил от нулата “, гласи още формалното мнение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР