Брад Пит дава под наем пет от домовете си в

...
Брад Пит дава под наем пет от домовете си в
Коментари Харесай

Брад Пит отдава къщите си под наем

Брад Пит дава чартърен пет от домовете си в Лос Анджелис и се допуска, че има проекти да се реалокира в населено място за пенсионирани звезди, написа " Daily Mail ".

Холивудската звезда наподобява се отхвърли от гигантския си комплекс, формиран от пет къщи, в който е живял през последните 28 години, написа life.dir.bg.

Говори се, че той се мести в Кармел, крайбрежен град в Калифорния, който е кей на застаряващи звезди като Клинт Истууд, Дорис Дей. Той купи някогашния дом на американския публицист Д. Л. Джеймс, прочут като " Сийуърд ", за 40 милиона $ (36 милиона паунда) през юли тази година, която се намира в Кармел.

Местенето в ново жилище би затруднило визията му с децата, защото било 5 часа път с кола до западния бряг, където те живеели с майка си.

Сделката е станала известна с помощта на обществено наличен контракт за ипотека, както оповестява американският " The Sun ".

Луксозният комплекс на Брад в Лос Анджелис е негов дом от юли 1994 година след покупката на къща с шест спални за 1,7 милиона $ (1,5 милиона английски лири). През 1996 година той купува дребна къща за $380 000 (£340 000) в задната част на земята си и единствено две години по-късно купува прилежащия парцел за $475 000 (£430 000).

Когато беше с към този момент някогашната си жена Анджелина Джоли, Брад купи различен дом за съвсем 1,3 милиона $ (1,1 милиона паунда) през 2008 година - завършвайки комплекса през 2009 година с сграда от хамбар с загадка пещера и личен бар за 1,1 милиона $ (990 000 паунда).

Според американския " The Sun " екипъъ на Брад е сключил съглашение с канадската банка City National Bank (CNB), наричана " банката на звездите ". През юни дългогодишният управител на Пит, Синтия Пет-Данте, подписа контракт за доверие и прекачване на наеми със CNB.

Специалният вид ипотека е единствено за парцели чартърен и разрешава на банките да събират наем непосредствено от наемателя, в случай че Пит не успее да заплати вноските по заема. Като част от договорката, Пит се е съгласил и на кредитна линия от 17,5 милиона $ (£15,8 милиона) с CNB наречена " Споразумение за личен капитал ".

В момента не е известно дали Брад е финансирал дома на Кармел с тази кредитна линия. За някои хора това е метод да печелят пари, изясняват специалисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР