Брад Маршан вкара два гола и подаде за още един,

Брад Маршан вкара два гола и подаде за още един, ...

Отново ексцесии между Бостън и Вашингтон, Бруинс с разгром

Брад Маршан вкара два гола и подаде за още един, а Бостън отговори подобаващо на Вашингтон, които поведоха с 0:1. В крайна сметка Брюинс нанизаха три шайби във втория период и разбиха противника си с 5:1.

Два дни след предишния мач между двата отбора, в който Алекс Овечкин удари в слабините Трент Фредерик, и сега не се размина без инциденти. Тони Уилсън, който откри резултата за Кепитълс, с цяло тяло залепи главата на Брандън Карло в стъклената ограда 90 секунди преди края на първата част. Старши треньорът на Брюинс Брус Касиди заяви, че Карло е откаран от залата с линейка в болницата, където ще му бъдат направени пълни изследвания, но за момента няма повече яснота какво е състоянието му.

Други сблъсъци по време на мача също не липсваха, като авторът на попадението за Вашингтон също няколко пъти беше удрян от противници.

Якуб Врана стана автор на петата шайба за победителите, след като оползотвори асистенция на Никлас Бакстрьом, под номер 700 в кариерата му. Патрис Бержерон вкара гол и добави една асистенция за победителите, които с 29 точки са 3-и в Източната дивизия. Днешният им съперник е с 30, една позиция по-нагоре в същата дивизия.

Източник: sportal.bg