Брад Маршан вкара два гола и подаде за още един,

...
Брад Маршан вкара два гола и подаде за още един,
Коментари Харесай

Отново ексцесии между Бостън и Вашингтон, Бруинс с разгром

Брад Маршан вкара два гола и подаде за още един, а Бостън отговори уместно на Вашингтон, които поведоха с 0:1. В последна сметка Брюинс нанизаха три шайби във втория интервал и разрушиха съперника си с 5:1.

Два дни след предходния мач сред двата тима, в който Алекс Овечкин удари в слабините Трент Фредерик, и в този момент не се размина без произшествия. Тони Уилсън, който откри резултата за Кепитълс, с цяло тяло залепи главата на Брандън Карло в стъклената ограда 90 секунди преди края на първата част. Старши треньорът на Брюинс Брус Касиди съобщи, че Карло е откаран от залата с кола за спешна помощ в болничното заведение, където ще му бъдат направени цялостни проучвания, само че за момента няма повече изясненост какво е положението му.

Други конфликти по време на мача също не липсваха, като създателят на попадението за Вашингтон също няколко пъти беше удрян от съперници.

Якуб Врана стана създател на петата шайба за спечелилите, откакто оползотвори асистенция на Никлас Бакстрьом, под номер 700 в кариерата му. Патрис Бержерон вкара гол и добави една асистенция за спечелилите, които с 29 точки са 3-и в Източната дивизия. Днешният им противник е с 30, една позиция по-нагоре в същата дивизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР