Brabus представи поредната си версия на лимузината S-Klasse Maybach, като

...
Brabus представи поредната си версия на лимузината S-Klasse Maybach, като
Коментари Харесай

Новият Maybach на Brabus дебютира с лъжливи надписи V12

Brabus показа следващата си версия на лимузината S-Klasse Maybach, като този път даде името “600 Masterpiece ” на плана. Интересното в тази ситуация е, че колата е основана на версията S580 4Matic, която се задвижва от бензинов V8, а не на върховият модел с V12 мотор, носещ означението S680. По принцип това не би било проблем, само че в тази ситуация можем да забележим, че от Brabus са сложили кора на мотора с надпис V12, която да закрива осемте цилиндъра на мотора под нея.
`Новият

Не е ясно дали фотографията е от различен план и е публикувана неправилно или пък от компанията в действителност продават 600 Masterpiece по този метод, само че това сигурно носи комплициране и илюзия в доста хора. Въпреки, че моторът има „ единствено “ осем цилиндъра, той може да се похвали с мощ от 600 конски сили и оптимален въртящ миг от 800 нютон метра, които са задоволителни да изстрелят лимузината до 100км/ч за единствено 4.5 секунди.



Въздушното окачване е намалено с към 20мм за по-добра визия и държание, а джантите са сменени с прочут модел на Brabus в размер от 22 цола. Всички хромирани детайли са получили по-тъмен свършек, а предната и задната ризница са се сдобили с спомагателни аеродинамични детайли, тествани във въздушен тунел.
`Новият

Стилният извън Maybach може да ви изненада откакто отворите вратите, където всичко е облицовано с тюркоазена кожа. За контрастност са добавени карбонови акценти, които почтено да си признаем не ни се връзват изключително с цвета. Все отново клиентите, които желаят да платят близо половин милион евро ще имат опция да изберат цвета на интериора, както и материалите от които той да бъде изработен.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР